Yok deve!

Dubai Veliaht Prensi, Abu Dabi'de düzenlenen 'deve güzellik yarışmasında' bir deve için 2,72 milyon dolar verdi...

Yok deve!
Yok deve!
GİRİŞ 09.04.2008 00:09 GÜNCELLEME 09.04.2008 00:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dubai Şeyhi El-Maktum’un oğlu Raşid El-Maktum, 2.7 milyon dolara deve aldı. Dünyanın en pahalı otomobili olan 1 milyon 570 bin dolarlık Bugatti Veyron bile devenin gölgesinde kaldı

DUBAİ veliaht prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El-Maktum, deve güzellik yarışında 2.7 milyon dolara deve aldı. 1 milyon 570 bin dolarlık Bugatti Veyron ve 1.5 milyon dolarlık Lamborgini Reverton’tan bile pahalı olan devenin rekorlar kitabına gireceği belirtiliyor. Veliaht prensin devesini Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Umman ve Kuveyt’in katılımıyla her yıl düzenlenen deve yarışında yarıştıracağı vurgulanıyor.

Yarışlarda 10 bin civarında deve yarışıyor ve birinci olan devenin sahibine 9.5 milyon dolar ödül veriliyor. Abu Dhabi’de düzenlenen yarışmanın düzenleyicilerinden Hamad Bin Hardum El Amiri, güzellik yarışmasını teftiş eden Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum’un toplam 4.49 milyon dolara deve aldığını, içlerinden birine de rekor bir fiyat olan 2.72 milyon dolar ödediğini söyledi.

YORUMLAR 4
  • mehmet c.ulusoy 15 yıl önce Şikayet Et
    yarıs. arkadaslar deve yarıslarındacok buyuk paralar döner.adam bu kadar parayı deveyi seyretmek için vermiyor.bir nevi yatırım. onlarda deve,bizde de at. at yarıslarında dönen paradan haberiniz varmı.veyaiyi bir yarıs atının ne kadar ettigini biliyormusunuz.biz parayı ata veriyruz onlar deveye. aynı sey. sırf arap diye elalemin adamına küfür etmeyelim. önce iğneyi kendimize batıralım.
    Cevapla
  • Bülent Bozkurt 15 yıl önce Şikayet Et
    . Bir gün bu petrol bitecek gelecek nesilleriniz siz lanetle anacakdır.
    Cevapla
  • ekrem ateş 15 yıl önce Şikayet Et
    TAVSİYE. Baharda bol bol para kazanın yorgunluk falan kalmaz.
    Cevapla
  • Dilâra Çamlıbel 15 yıl önce Şikayet Et
    . daha yeni mi söylüyorsunuz, o baharın başında olurdu, ortasına geldik ve çok şükür atlattık :) iki haftamız gitti kendimizi bahar yorgunluğuna teslim etmeyecez diye, canımız çıktı, hayatımda hiç içmediğim kadar su içtim :) yürüdüm, çalıştım, sabahları zaten erken kalkarım, camları açarım mis ve buz gibi hava eve dolar ama o gene bildiğini yaptı, bütün enerjimin %60\'ını çaldı. Yani aynı grip gibi ilaçla bir hafta ilaçsız yedi günde geçer demişler ya grip için. Kendi kendine geldi sonra da sessizce gitti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!