Veli Küçük hastaneye kaldırıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinde tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, hastaneye kaldırdı.

Veli Küçük hastaneye kaldırıldı
Veli Küçük hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 14.04.2008 00:37 GÜNCELLEME 14.04.2008 00:37
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

İstanbul Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Veli Küçük, idrar yollarındaki sancı nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, marttan beri Kocaeli 1 Nolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Küçük, idrar yollarında birkaç günden beri devam eden sancının artması üzerine cezaevi revirine kaldırıldı. Küçük, burada yapılan müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastane Başhekimi Şenol Ergüney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, idrar yollarındaki şikayet üzerine hastanelerine kaldırılan Küçük'ü üroloji uzmanının muayene ettiğini, röntgenlerinin çekildiğini belirtti.

Küçük'ün idrar yollarında küçük bir taş ve iltihap olduğundan şüphelenildiğini, şimdilik ameliyatlık bir durumunun söz konusu olmadığını ifade eden Ergüney, "Üroloji uzmanı arkadaşımız ilaç tedavisine başladı. Taşı ilaçla düşürmeye çalışacağız" dedi.

Küçük'ün, muayenenin ardından hastanenin mahkum koğuşuna götürüldüğü öğrenildi.

Veli Küçük, 11 Nisanda da idrar yollarından rahatsızlandığı için cezaevinin revirine kaldırılmış, doktorların tavsiyesine rağmen hastaneye sevk edilmeyi reddetmişti.



AA

YORUMLAR 70
  • müslüm höpükoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    acil şifalar paşam. bir an önce dava sonuçlansın ve paşamız ve diğer boş yere yatanlar özgürlüklerine kavuşsunlar
    Cevapla
  • Sungur Ayvaz 15 yıl önce Şikayet Et
    İmtiyaz.... Arkadaşlar dikkat etmiyor musunuz, hangi ünlü mahpushaneye düşse ikide bir hastalanmaya başlıyor. Çıkıp bir hava alıp geliyorlar işte:) Hem biz içeride sandığımız kişilerin gerçekten içeride olup olmadıklarını ya da ne kadar süre içeride ne kadar süre dışarıda olduklarını nereden biliyoruz? 10-15 sene önce iki kişi sahnede ünlü bir sanatçıyı bıçaklamıştı da, kayıtlarda içeride görüldükleri ortaya çıkmıştı. Müsaade edin de, büyüklerimizin de o kadarcık imtiyazları oluversin canım.:)
    Cevapla
  • hacer yardım 15 yıl önce Şikayet Et
    . ilk ilhan selçuk şimdide bu.ne iş birileri nin işi bitti galiba bunlarla.
    Cevapla
  • Yeniçeri 15 yıl önce Şikayet Et
    Burçin . Fazla kafanı takma bu işlere. Herşey Allah\'ın istediği gibi gidiyor. Rahat ol.
    Cevapla
  • Fatih Mehmet Gündüz 15 yıl önce Şikayet Et
    ... Burçin Tokmakçı çok güzel bir açık vermiş.Diyor ki iki tane \"türbanlı\" teyzem var ..Biri zararsız..Biri ise evlendiği kişi yüzünden çok zararlı..Demekki olay \"başörtüsü\" takıp takmama değil. Olay \"benim gibi düşünmüyorsan zararlısın.\" Şöyle birşey diim.Türkiyede örtünen her insan chp ye oy verse hiçbir sorun kalmaz.Onların derdi başörtüsü deil, içinde gördükleri fikir,kendilerine uymayan açılımlardır.. OLaylarda ideolojik analiz değil de ne zman siyasi analiz yaprsanız, o zman bişeyler anlıcaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi