Vectra'nın halefi Insignia'nın ilk görüntüsü

Opel, Vectra’nın yerini alacak Insignia’nın üzerindeki çalışmalarına devam ederken, araçla ilgili ilk fotoğraflar da basına sızdı. Alman otomobil magazin dergisi AutoWeek, yeni Insignia’nın fotoğraflarını yayınladı.

Vectra'nın halefi Insignia'nın ilk görüntüsü
Vectra'nın halefi Insignia'nın ilk görüntüsü
GİRİŞ 16.04.2008 20:35 GÜNCELLEME 16.04.2008 20:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Opel tarafından büyük bir gizlilikle yürütülen geliştirme sürecindeki araçla ilgili daha önceden bazı test fotoğrafları yayınlanmıştı. Opel'in üstüne basa basa söylediği 'Biz gerçeğini göstermedikçe hiçbirşey kesin değildir' sözü bile şu aralar tartışılır bir hal aldı. Opel'in kamuflaj bölümü tarafından özenle gizlenen araç yine de gerçek yüzünü gizleyemedi.

Resimde gördüğünüz araç Opel tarafından resmi olarak onaylanmasa da, D segmentindeki bu yeni araç muhtemelen bu formatta yada bununla aynı görünümde olacak. Resmi tanıtımı British International Motor Show'da yapılacak olan Insignia’nın resmi fotoğraflarının yakın bir süre içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Insignia’da 1.6 ve 2.0 litre turbo ve 250 HP 2.8 litre V6 benzinli motorlar ve 1.9 litre dizel ve 1.9 litre turbo dizel dizel motorlar görev yapacak. 300 HP güç üreten 2.9 litre V6 motorun ise OPC versiyonuyla birlikte pazara sunulacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 3
  • mehmet altun 16 yıl önce Şikayet Et
    basına sızma . yahu basına sızma falan yok kendileri veriyo beleş reklam aldık mı reklamı aldık
    Cevapla
  • Mustafa OVACIKLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Çok yüksek güçler. Beygir güçleri giderek artmakta ve buna bağlı olarak kazalarda artmakta buna birilerinin dur demesi gerekiyor.Ülkemizde bukadar yüksek beygirli araçları kullana bilecek yol malesefki yok olsa bile sınırlı ondada 120 km hız tahdidi bulunmakta Bize 1.6 dizel olanı yeter gibi görünüyor.Nedersiniz.
    Cevapla
  • ciminli yakup 16 yıl önce Şikayet Et
    plaka :)). Gizli ve geliştirilme aşamasında olan bu modelde plaka ne yapıyor acaba anlayamadım :)))
    Cevapla