Bu bebek bir yıldır hiç uyumuyor!

Çin'de geçen yıl dünyaya gelen ve 6 aylık olana kadar günde 12 saat uyuyan 18 aylık bebeğin tam 1 yıldır hiç uyumaması doktorları şakına çevirdi.

Bu bebek bir yıldır hiç uyumuyor!
Bu bebek bir yıldır hiç uyumuyor!
GİRİŞ 18.04.2008 13:42 GÜNCELLEME 18.04.2008 13:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm gün gözleri açık olan 18 aylık Han Yin adlı bebek, 6 aylık olana kadar diğer bebekler gibi 12 saatten fazla uyuyordu.

Anne Liu, bebeklerinin 6 aydan sonar bir daha uyumadığını, geceleri sürekli ağladığını, kocasıyla birlikte nöbetleşe çocuklarına bakmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Çinli bebeğin sürekli oyuncaklarla oynağı kaydedildi. Anne Liu,'Hastane hastane dolaştık, doktorlar nedenini bulamadı. Ona bir şey olsun istemiyorum ancak ben de uyumak istiyorum' diye konuştu. Doktorların Çinli bebeğin çok sağlıklı göründüğünden dolayı yorgun annesinin yalan söylediğini düşündükleri, ancak şu an yardım etmek için uğraştıkları ifade edildi.

Henan eyaletinin Zhongmou kasabasından olan anne Liu, "Bebeğimin yeniden uyumasını düşlüyorum" dedi.

YORUMLAR 1
  • kayabatuhan 16 yıl önce Şikayet Et
    bir filmde görmüştüm. yıllar önce izlediğim john travoltanın yakın tehdit isimli bir filmini anımsattı. o filmdede hiç uyumayan, yemek yemeyen, insan üstü bir güçle zekası çalışan birini canlandırıyordu. tabii filmin etkisinde kalarak keşke bunlar bendede olsa diye düşünmüştüm.:) hadi bebek büyüde günü 36 saat yaşayarak bir dizi buluşlar yap bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı