1550 Alo Kanka hizmeti yaygınlaşıyor

İstanbul polisinin yeni uygulaması '1550 Alo Kanka' Bakırköy'de tanıtıldı

1550 Alo Kanka hizmeti yaygınlaşıyor
1550 Alo Kanka hizmeti yaygınlaşıyor
GİRİŞ 19.04.2008 15:43 GÜNCELLEME 19.04.2008 15:43

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün vatandaşın polisle olan diyalogunu geliştirmek için başlattığı '1550 Alo Kanka' projesi yaygınlaşıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bakırköy'de yürüyüş yaparak hattın tanıtımını yaptı. Gençlere yönelik hazırlanan projenin tanıtımı için Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndan yürüyüş başlatan polis ekipleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alo Kanka hattının tanıtımı için özel olarak hazırlanan kıyafeti giyen iki polis memuru, ilgi odağı oldu. Emniyet mensupları yürüyüş sırasında vatandaşlara hattı tanıtan broşürler dağıtırken çocuklara da çikolata hediye etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Özlem Temur, Alo Kanka'nın amacının gençlerin polise anında ulaşabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Temur, bu amaçla cep telefonu kullanımının yaygın olduğu gençlerin ihbarda bulunabilecekleri bu hattı uygulamaya geçirdiklerini ifade etti.

(Cihan)

YORUMLAR 1
  • serkan serkan 18 yıl önce Şikayet Et
    millet telefonda doğru düzgün derdini anlatamıyor. bu işler msj ile olmaz ücretsiz 155 i arasınlar ihbarı daha sağlıklı ve tam yapsınlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası ev sahibi ABD'den Senegal'e kötü muamele
Rus İHA'sı otobüs durağına düştü! 2 ölü 15 yaralı