14 yaşında 54 suçtan sabıkalı

Rize'de "yağma" iddiasıyla yakalanan 14 yaşındaki gencin, 54 suçtan sabıkalı olduğu belirlendi.

14 yaşında 54 suçtan sabıkalı
14 yaşında 54 suçtan sabıkalı
GİRİŞ 25.04.2008 20:31 GÜNCELLEME 25.04.2008 20:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi'nde lise öğrencisi Y.E.Ö, tanımadığı iki kişinin cep telefonunu gasbettiği ve bu kişiler tarafından darbedildiği iddiasıyla polise şikayete bulundu.

Yapılan araştırmada, söz konusu kişilerin E.Ç (14) ve Y.E (15) olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri zanlıları gözaltına aldı. Zanlıların, ifadelerinde, cep telefonunu 100 YTL karşılığında tanımadıkları birine sattıklarını söyledikleri öğrenildi.

Yapılan araştırmada E.Ç'nin 46 hırsızlık, 5 hırsızlığa teşebbüs, 3 yağma olayına karıştığı belirlendi. E.Ç. ve Y.E sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.


AA

YORUMLAR 1
  • ünal kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    iyide bu suçların cezası nerde. işte sistemdeki eksiklikten bunlar kaynaklanıyor ceza evleri artık barınma yerleri oldu su bedava elektirik bedava yemek bedava bir çıktığında ekmek parasını istiyorlar oraya giren eğitim de alması çabası birde çıktığında işmi istiyorsun mahkum kadrosu mecburi buyrun devlet dairesimi istersin yoksa özel sektörmü sınav mınav yok buyur çalış çözümmü çözüm basit dinimiz de var allah sevgisi vericeksin içinde allah sevgisi olan hiç kötü yola gidermi ama aldınız sevgi yi yerine makam para teknoloji sevgisi verdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!