Yazar Hüseyin Üzmez'e garip suçlama

Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Yazar Hüseyin Üzmez'e garip suçlama
Yazar Hüseyin Üzmez'e garip suçlama
GİRİŞ 26.04.2008 12:12 GÜNCELLEME 26.04.2008 12:12
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Doğan Haber Ajansı kaynaklı Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez'in bir saat içinde adliyeye çıkarılması bekleniyor...

YORUMLAR 52
  • Tuba TAN 15 yıl önce Şikayet Et
    eğer bunlar gerçekse Allah ıslah bildiği gibi yapsın bence intihar etsin yok eğer yapmadıkysa!. iftira edenleri bu durumdan beter yapsın bizleride suizanda bıraktıkları için Allahım sen adaletinle sına bunu!
    Cevapla
  • mehmet selim polat 15 yıl önce Şikayet Et
    Doğan Haber ajansı. Doğan Medya Müslüman Türk Halkının medyası değildir.Türkçe yazabilirler.İnasanlık ve islamla alakaları yoktur.kadını silah olarak kullanan ve Türkiyenin huzurunu bozan bir medya grubudur.
    Cevapla
  • osman osman 15 yıl önce Şikayet Et
    doğan şahine... dervişin fikri ne ise zikri odur misali.olayda adı geçen 14 yaşındaki bir kız için (mal) ifadesi kullanıyorsan kimbilir sende de neler vardır ayıp yahuu..
    Cevapla
  • mustafa kut 15 yıl önce Şikayet Et
    öyle şey olmaz. hüseyin abimin masum olduguna adım gibi eminim, sol cenahtan yapışan bi habere zaten inanmam, onlar sadece müslümanlara saldırır, onların görevi bu, bu dünyanın öbür tarafıda var ama
    Cevapla
  • dogan şahin 15 yıl önce Şikayet Et
    ınanmayanlara. sızler ınanmayadurun adam malı goturmuş ışte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi