Konya'da bir şirket grubuna baskın

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkezi Konya’da bulunan bir şirketler grubuna yönelik olarak bu sabah operasyon düzenledi.

Konya'da bir şirket grubuna baskın
Konya'da bir şirket grubuna baskın
GİRİŞ 26.04.2008 15:00 GÜNCELLEME 26.04.2008 15:00

Konya polisi, Okyanus şirketler grubuna operasyon düzenledi. Ofislerindeki evraklarına ve bilgisayarlarına el konulan şirket yöneticileri, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit, sahtecilik, rüşvet vermek' ile suçlanıyor.

Konya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir devam eden istihbarat çalışmasının ardından Energaz şirketine yönelik operasyon başlattı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Nusret Argun'un yaptığı şirketler grubuna bugün sabah erken saatlerde şok baskın düzenleyen Konya polisi, şirketlerin kentteki ofislerinde ve gruba ait Dedeman Konya Oteli'nde geniş çaplı arama yaptı.

Polis, ofislerdeki evraklara ve bilgisayar hard disklerine el koydu. Okyanus şirketler grubu yöneticileri, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit, sahtecilik, rüşvet vermek' ile suçlanıyor. Emniyet güçleri, operasyonun sürdüğünü, henüz gözaltına alınan kimse bulunmadığını bildirdi.