Bebekleri 25 metreden atıyorlar

Hindistan'da bebekleri olan çiftlerin asırlardır sürdürdüğü gelenek şaşkına çeviriyor. Bebekleri olan çiftler, yeni doğan bebeklerini 25 metreden aşağı boşluğa bırakıyor.

Bebekleri 25 metreden atıyorlar
Bebekleri 25 metreden atıyorlar
GİRİŞ 28.04.2008 16:07 GÜNCELLEME 28.04.2008 16:07
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Maharashtra eyaletindeki bir köyde çiftler yeni doğan çocuklarını tapınakta 25 metre yükseklikten aşağı atıyor. Dini inancı yüksek olan biri de aşağıda çarşaf açıp çocuğu tutuyor.

Çocuklarını 25 metreden aşağı atan köylüler, bu geleneğin kesinlikle çocuklara zarar vermeyeceğine, tam tersine sağlıkları için yararlı olduğuna inanıyor. Hindular ayrıca bu geleneğe devam edeceklerini belirtiyor.

Ama rasyonalitler her ne kadar şu ana kadar bu geleneğin kimseye zarar vermediğini bilseler bile, bunun çok tehlikeli olduğunu ve yasaklanması gerektiğini söylüyor ve devletin buna müdahale etmesini istiyor. Hem Hindu hem de Müslüman ailelerin bu geleneğe katıldıkları söyleniyor.


YORUMLAR 15
  • hakan can 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah\'tan ki... onu diyorum Allah\'tan ki adamlar ayinlerini tapınaklarının üstünde yapmışlar yoksa bizim medya o haberi ne yapar eder müslümanların üzerine yıkardı. kızmayın yapmıyorlarmı?..
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    . Yeni nesil ceeepeli bebişkoları da yollayalım atsınlar. Sonraki kurultaylarda dayanıklı olurlar :p Bana da pes Nasıl bi yorum çıkarttıysam
    Cevapla
  • İbrahim BEYAZKENDİR 15 yıl önce Şikayet Et
    sapık bunlar ya. bir yerde okumuştum sanırım enverul aşikin adlı bi eserde orada cennet dilinin arapça cehennem dilininde hintçeolduğunu okuyunca hayret ettim dedim neden acaba sonr bu sapık kavimin neler yaptıklarını görünce dedim doğrudur fareye tapan maymuna tapan lanet olsun size
    Cevapla
  • emre altıparmak 15 yıl önce Şikayet Et
    en azından inançlarını özgürce yerine getiriyorlar kime ne. yani bu ülkede hangi müslüman inançlarının gereğini bu kadar rahat yerine getirebiliyor yani öyle yada böyle rahat bırakın insanları bu ülkede uğraştığınız yeter çocuk onların gelenek onların bu güne kadar aç kalan çocukları çok düşünmüş gibi şimdi bu kadar yüksekten atılan çocuklar hakkında yorum yapıyorlar utanmadan
    Cevapla
  • mehmet ay 15 yıl önce Şikayet Et
    yuh size ya çocukları sizin gibi sersem olsunlar diyemi atıyosunuz aşşağıya bırakın bari onlar akıllı olsun zarar vermeyin beyinlerine bedenlerine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var