'Asıl gol Köksal Toptan'dan' iddiası

AK Parti MKYK üyesi Abdullatif Şener'in yeni bir parti kuracak söylentileri ortada dolaşırken bir iddia da TBMM Başkanı Toptan için patladı. Toptan konu hakkında ne dedi?

'Asıl gol Köksal Toptan'dan'  iddiası
'Asıl gol Köksal Toptan'dan' iddiası
GİRİŞ 08.05.2008 01:02 GÜNCELLEME 08.05.2008 01:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Köksal Toptan, AK Parti'den ayrılarak kurulacak yeni bir partinin başına geçeceğine ilişkin basında yer alan iddialarına yanıt verdi.


Köksal Toptan, söz konusu haberleri 'asılsız ve mesnetsiz' olarak değerlendirdi. Meclis Başkanı Toptan, son günlerde bazı gazete ve medya kuruluşlarınıda yer alan iddialarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bir süredir yazılı ve görsel basın ile çeşitli internet sitelerinde şahsımı da içine alan spekülatif amaçlı ve asılsız bir takım siyasi haber ve yorumlar yer almaktadır. Bu gibi asılsız ve mesnetsiz siyasi yapılanma senaryolarının şahsımla uzaktan yakından hiçbir ilişkisi yoktur. Kaldı ki bu tür söylentiler, siyaset yapma anlayışımla da bağdaşmamaktadır."

YORUMLAR 15
  • Abdurrahman Şahintürk 15 yıl önce Şikayet Et
    FİTNECİLER. işte mükemmel olan bir gurubun arasına fıtne sokup onu dağıtmak için her şeyı yapıyorlar.Sayın etkılı ve yetkılıler!Ne onlara fırsat verın nede kendınızı sorgulamanıza sebep olacak haberlere aldırış edın.\'\'Tefrıka gırmedıkçe bır mıllete düşman giremez.Toplu vurdukça yürekler onu top bile ssindiremez.\'\'Dikkatliolun ve değerinizi bilin.Sizleri değerli kılan birlikteliğinizdir.Ayrılanların yok olduklarına şahitsiniz.Onların adı sanı unutuldu.Yaşayan efsane olmak elınızde,bu milletin size sızın onlara ıhtı.var.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 15 yıl önce Şikayet Et
    KARIŞTIRIN,KAFA BULANDIRIN BAKAYIM BAŞARABİLECEKMİSİNİZ. Nezamana kadar,mide bulandırmaya devam edilecek bilinmez ama siyasete derhal çeki düzen verilmezse ülke içi ve dışı sorunlara patlamaya başlayacak
    Cevapla
  • modern müslüman 15 yıl önce Şikayet Et
    ŞENER SADECE BİR PİYON. Şener zavallı bir piyon, nereye çekersen oraya gider, masonlar onu oyuncak etmek istiyor, kendi hedefleri için kullanacaklar farkında değil, millet zaten onun materyalist yapısını anlamış durumda, Erdoğan\'dan sonra aday gösterilmesi ya da yeni parti kurması boşa kürek sallamak olur. millet bu gibi adamlara prim vermiyor artık.
    Cevapla
  • ahmet yaşar 15 yıl önce Şikayet Et
    piyango. milli piyango idaresi akp nin kapatma davasını iddaya açacakmı acaba.?
    Cevapla
  • serkan tekin 15 yıl önce Şikayet Et
    . kimi \"tarih mezarlığı\"na gömeceğiz ortaya çıksın artık çok sıkıldık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi