Tazminatlarla cami yaptıran vali!

Bu Vali, kendisi ile ilgili “Yalancı Vali” diye haber yapan bir gazeteye ve bir Milletvekiline açtı. Bunun karşılığında kazandığı tazminatlarla da cami yaptırdı. Peki, kim bu Vali?

Tazminatlarla cami yaptıran vali!
Tazminatlarla cami yaptıran vali!
GİRİŞ 10.05.2008 15:30 GÜNCELLEME 10.05.2008 15:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
M.Cankurt / KIRKLARELİ

Kırklareli ilinde Valilik görevine başladığı dönemde, kendisi ile ilgili olarak yerel bir gazetede yayınlanan “Yalancı Vali” başlıklı haber ile ilgili olarak 2 adet tazminat ve ceza davası açan Hüseyin Avni Coş, bu davalardan tazminat ile ilgili olanlarını kazandı. Vali Coş, bu tazminatlarla ‘Cami Yaptırdığını’ dile getirdi.

Vali Hüseyin Avni Coş, yaşananları şöyle açıklıyor; ”CHP eski milletvekili sayın M. Siyam Kesimoğlu, 3.300 YTL manevi tazminat ödemeye mahkûm edildi. Rızaen ödemedikleri için de, maaşından kesilerek, bu para tahsil edildi. Haberin yayınlandığı Görünüm Gazetesi de, yine 3.700 YTL’lik bir cezaya çarptırıldı. Bu paranın tahsili için de avukatlar gerekli çalışmaları yapıyorlar. Ceza davaları da sürüyor. Her iki tazminat ücretinden de beş kuruş almadım. Bu paraları tamamen, Roman vatandaşlarımızın yaptırmakta oldukları Sultan Reyhanî Camii İnşaatı’na bağışladım. Dolaylı olarak olsa da, böylece Sayın Kesimoğlu ile Görünüm Gazetesi, bu camii nin yapımında pay sahibi oluyorlar”

Haber 7

YORUMLAR 6
  • ünal kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    yakında merkezdesin valim. bu haber ile belkide vali bey yakında merkeze alınır bence niye bir okula deyilde cami yapına bağışlamış yada niye bir sağlık merkezine bağışlamamış acaba merkeze alınmamak için bir reklammı bu yakında belli olur.
    Cevapla
  • musa kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    .... güzel bir fikir
    Cevapla
  • mehmet cengiz 15 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçek de cami yaptırsaydı. sayın melih gökçekte başta emin çölaşandan olmak üzere aldığı tazminatlarla cami yaptırsaydı ankaranın yüzyıllık cami ihtiyacı karşılanırdı. bunu niye erken akıl edemedik ki. topa dönere gitti paralar. hele emininkiyle şöyle kocatepe benzeri bir cami yapılsa adama ne kordu ama. henüz iş işten geçmiş değil. tepeli atılsın bu laiklerden çok para çıkar. bunlar ne konuştuğunu bilmiyor ki.
    Cevapla
  • oktay ulaş 15 yıl önce Şikayet Et
    ister 3300 ister 1300. ne fark edrki sonçta niyete bak ben eminimki sayın valim eğer 100 milyarda kaznsa bu parayıda bağışlardı işte hukukun tecelli ettiği yerlerde biri her nekadar fazla tecelli etmiyor olsada enazından burda etmiş işte yalancı ve sahtekalar cezasını çok hafifte olsa bulmuş ah bu chp yokmu ah!...
    Cevapla
  • servet mağden 15 yıl önce Şikayet Et
    PARAYI VERDIKLERINE UZULMEMIŞLEDIR. ama paranın camii yapımında kullanılmasına çok üzülmüşlerdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam