Ankara'yı karıştıran dinleme iddiası

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Paksüt, arkadaşlarıyla yemeğe giderken bir aracın kendilerini dinlediğinden şüphelenince durdurdu. Çömez de o kulüpte yemekte çıktı!

Ankara'yı karıştıran dinleme iddiası
Ankara'yı karıştıran dinleme iddiası
GİRİŞ 13.05.2008 15:15 GÜNCELLEME 13.05.2008 15:15
Saygı ÖZTÜRK'ün haberi

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Ankara'da arkadaşları ile yemeğe giderken arkadan gelen bir araçtan şüphelendi. Paksüt Doblo marka aracın kendilerini takip ettiğinden ve dinlediğinden şüphelenince aracı durdurdu. Ve Ankara Emniyet Müdürü'nü aradı.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, dinlendiği, izlendiği endişesi ile arkasındaki aracı polise şikâyet etti. Olay, Ankara Kavaklıdere Tenis Kulübü önünde meydana geldi. İddia Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a da aktarıldı. Konu üzerinde hassasiyetle duran Yılmaz, hemen olay yerine gelip, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’le görüştü.

Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgiye göre Paksüt, Kavaklıdere’de bulunan bir kulübe iki yakın arkadaşı ile yemeğe gitti. Gri renkli Doblo marka bir aracın kendilerini izlediğinden şüphelenen Paksüt ve iki arkadaşı, araçlarını durdurduktan sonra aynı aracın da arkalarında durduğunu gördü. Bunun üzerine olay bölgesinde bulunan trafik polisine durum aktarıldı. Ve aracın kendilerini takip ettiği dinlediği kuşkusunda olduklarını bu nedenle aracın arka bölümünün açılıp dinleme cihazı olup olmadığının kontrol edilmesini talep ettiler. Polis böyle bir yetkisinin olmadığını ayrıca aracın da polise ait olduğunu belirtti.

Bunun üzerine Paksüt ve yanındaki iki arkadaşı da Doblo şoföründen aracın arkasında dinleme cihazı olup olmadığını bundan şüphelendiklerini dile getirdiler. Şoför ise öyle bir şey olmadığını öne sürdü. Ancak kapağı da açmadı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Durumu Paksüt ve iki arkadaşı derhal Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a telefonla bildirdiler. Konunun hassasiyeti ve bu konudaki duyarlılığı bilinen Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Paksüt ve arkadaşlarının bulunduğu yere gelip saat 13.45 sularında gelip görüştü.

Paksüt ve iki yakın arkadaşının gittiği kulüpte aynı anda bazı işadamları eski parlamenterlerin bulunması dikkati çekti. Bunların arasında Turhan Çömez’in bulunduğu da öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • halil yarbaşı 18 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ŞİMDİDİDEN HAYAL GÖRMEYE BAŞLADILAR. Senin neyi dinlesinler sezerin bir numaralı adamısın chp nin emrindesin israilin kuklasısısın artık bunu bilmeyen kalmadı her şey açık ve net ortada merak etme seni hiç kimse dinlemez seninle boşa vakit harcamaz sendeki bu korku yanlış iş yapan herkeste olur beni takip ediyorlar,beni dinliyorlar,bu adam neden bana dikkatli baktı yoksa beni öldürmeyemi geldi vs bence sen bir onuruluk örneği gösterip seni tehdit eden güçleri bir bir söyle ve rahatla onurlu şahsiyetli bir insan olarak yaşa
    Cevapla
  • rüstem bostanci 18 yıl önce Şikayet Et
    . esadüfe bak kapanma davası açılıyor ve sayın hakimi akp li olan iç işleri bakanlığı ve emliyet md yakın takibe alıyor tesadüf deniyor yersen türk milleti
    Cevapla
  • rüstem bostanci 18 yıl önce Şikayet Et
    . Anayasa Mahkemesi Başkanvekili takip edliyor, dinleniyor, baskı altına alınıyorsa, Türkiye\'nin içinde bulunduğu durumu anlamaya veya anlatmaya gerek yok.Ne kadar önemli olduğu apaçık ortada sim di bunuda ergenekona baglarlar
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 18 yıl önce Şikayet Et
    Kesin FİT in adamlarıdır. Emniyet teşgilatı içinde yapılanan FİT in adamlarıdır.Kesin kes FİT in adamlarıdır.
    Cevapla
  • Deniz Hilal 18 yıl önce Şikayet Et
    Mesai saati degil mi?. Olay muhtemelen pazartesi olmus. Ogle paydosuna denk gelmis gibi, ama yine de aklima takildi: Sayin Paksut mesai saatinde yerinde degil miymis yani? Killandim iste.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası'nda görev yapacak hakemin ABD'ye girişine izin verilmedi! İstanbul'a döndü
Ukrayna'da bir günde ağır kayıp! Rusya görüntüleri paylaştı