Bebeğini ölüme terk eden anne sorguda
Adapazarı'nda gayrimeşru bebeğini dere kenarına bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözetim altına alınan anne Selma D'nin (47) jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Dernekkırı Köyünde gayrimeşru bebeğini dere kenarına bırakarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen anne Selma D'nin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü kaydedildi. Anne Selma D'nin jandarmadaki sorgusunun ardından yarın adliyeye sevk edilecek.
Gayrimeşru ilişki sonucunda hamile kalan 4 çocuk annesi Selma D, önceki gün Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya getirdiği kız çocuğunu Dernekkırı köyünde boş bir arazinin yakınındaki derenin kenarına bırakmıştı. Hastane görevlilerin aşı için bebeği sormaları üzerine anne bebeği araziye bıraktığını itiraf etmişti.
Yapılan aramada bebek ölü olarak bulunmuştu. Selma D.'nin sorgusunda, bebeği dere kenarına bıraktığında hayatta olduğunu, hamileliğini resmi nikahlı eşi H.D.'den gizlemek için ise karnında ur bulunduğunu ve bu nedenle karnının şişkin olduğunu söylediği belirtildi.