Maraş'ta kardeşler birbirini öldürdü

Kahramanmaraş'ta 4 kardeş arasında çıktığı iddia edilen kavgada kardeşlerden 1'i öldü, 1'i ağır yaralandı. Yaralı kardeş ifadesinde suçu diğer kardeşlerini üzerine attı.

Maraş'ta kardeşler birbirini öldürdü
Maraş'ta kardeşler birbirini öldürdü
GİRİŞ 15.05.2008 04:04 GÜNCELLEME 15.05.2008 04:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aksu Mahallesi'nde atıl durumda bulunan Gönen iplik fabrikasında iş yeri sahibi 4 kardeş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Kavga sırasında kardeşlerden Faik Aygün silahla vurularak ölürken, yaralanan Mehmet Aygün (35), Kahramanmaraş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunduğu bildirilen Mehmet Aygün'ün güçlükle verdiği ilk ifadesinde olayı diğer 2 kardeşinin gerçekleştirdiğini iddia ettiği öğrenildi.


AA

YORUMLAR 7
  • Kemal Kilic 15 yıl önce Şikayet Et
    SURUCLUYUZ. Bu olayi yapanlar ne Marasli nede Urfaliladir,SURUCLULAR...
    Cevapla
  • zorhak zorhak 15 yıl önce Şikayet Et
    . biri de cıkmış diyorki bunlar maraşlı değil urfalıdır.maraşı ön plana cıkarmanız yanlıs diyor.......kendisi de urfayı ön plana cıkarıyor..nereliyse nereli ya sonucta üzücü bir olay...koca şehiri 4 kişi yüzünden yakacaksınız..
    Cevapla
  • dokuzuncu köy 15 yıl önce Şikayet Et
    ABDURAHİM KÖLEOĞLU. dostum yıllardır diyoruz önce ahlak ve maneviyat ama yıllardır AB uğruna ülkemizin örflerini törelerini silmeye çalışan bi zihniyet prim yapıyor bu ülkede
    Cevapla
  • metin devran 15 yıl önce Şikayet Et
    insan ilk önce kendi canını aziz bilirse başkalarının canına saygı duyar. bu insnalar maraşlı değillerdir.urfalılardır.daha önce bir alacak verecek davasında babalarını öldürdüler.kardeşlerden biride yaralandı.bu haberde maraş vurgusunun öne çıkarılması doğru değildir.ölenlere allahtan rahmet dilerim.
    Cevapla
  • ABDURAHİM KÖLEOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyor bizim ülkemizde?. biz müslüman ülkeyiz değilmi? Müslüman ülkeyizde ne oluyor kardeş kardeşe düşüyor? bir bilen varsa bizleri aydınlatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'