CHP'li Sav Peygamberle alay etti

CHP Denizli İl Başkanı'nın Paygambere yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Önder Sav da Hz. Muhammed'e (sav) ve hac ibadetine çok alaycı bir yaklaşımda bulundu.

CHP'li Sav Peygamberle alay etti
CHP'li Sav Peygamberle alay etti
GİRİŞ 17.05.2008 17:10 GÜNCELLEME 17.05.2008 17:10
Bu Habere 297 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağ kolu olarak bilinen ve son kongre ile parti içindeki konumunu daha da güçlendiren CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Hac ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili sözleri şaşkınlığa neden oldu.

Bir program için Ankara'nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe belediye başkanını ziyaretinde yanlarına gelen CHP'li bir vatandaş Mustafa Ünal'ın hacca gitme arzusu ile de dalga geçti.

Yanına yaklaşarak, Hacca niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal'a çok alaycı bir üslupla 'boşver Araplara para kaptırma' diyen Sav, bu üslubunu daha da saygısız boyuta taşıyor.

Buna karşılık yaşının 80'e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu onun için hacca gitme niyetinde olduğunu Sav'a anlatmaya çalışan CHP'li Mustafa Ünal, Önder Sav'dan hiç beklemediği bir cevap alıyor.

Sav çok alaycı bir ifade ile 'Bakarsın Muhammed orada bırakmaz seni. Buraya göndermez. Sen yine de şey yapma' sözleriyle Ünal'ın niyetiyle dalga geçti. Sav'ın sözleri karşısında şaşkına dönen CHP'li Mustafa Ünal, alaycı üsluba dayanamayarak oradan ayrıldı.


İLİŞKİLİ HABERLER


Atatürk'ü peygamberle kıyaslayınca


Atatürk-Peygamber kıyasına cevap


Atatürk-Peygamber kıyası çıldırttı

YORUMLAR 297
  • Cemal Lami İNAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anlıyorum.... Ben Peygamber Efendimize eziyetler yapan, ona hayatı zindan etmeye çalışan ebu cehilin nasıl bir yüze, huya ve yapıya sahip olduklarını çok merak ederdim. Şimdi gerçekten çok iyi anlayabiliyorum, gerçekten ebu cehil tiplemesine bire bir uyuyor bu herif. Allahım ben çok şey yazmak istiyorum ama editör arkadaşlar çok açık seçik yazınca yayınlamıyorlar, onlar da haklı, sen bilirsin ya Rabbim, sen bu herifi ve bunlar gibileri bildiğin gibi yap...veleddaalliiin...amin.
    Cevapla
  • Fatih Mustafa Karaköse 13 yıl önce Şikayet Et
    ÖNDERİMİZ ATATÜRK NERDESİN. Gelde Gör Şunların Halini.Atatürk:HAKİKATE BİZZAT NASIL İNANIYORSAM DİNİMEDE ÖYLE İNANIYORUM. bu söz önderimiz atatürkün sözüdür.Atatürk inançlı dininie bağlı bir liderdi ve Cumhuriyet halk partisinide kendisinden sonrakilere öyle emanet etti.Bu CHPliler laikliği dinsizlik olarak anlıyorlar zaten inançları yok inanmıyorlar inançlarla dalga geçer gibi hareketler yapıyorlar bunları allaha havale ediyorum 1000 tane oyum olsa " ini bile chp ye vermem inadına referandumda evet.
    Cevapla
  • arifhan 13 yıl önce Şikayet Et
    NASİHAT İSTERSEN ÖLÜM YETER.... Görmüyorlar gidenleri, kendilerinin ne güvencesi var acba, öleceksiniz, öleceğiniz! Her nefis ölümü muhakkak tadacaktır...
    Cevapla
  • aLi 13 yıl önce Şikayet Et
    !!!. -Allah (cc) ın farz kıldığı ibadeti, araplara para kazandırmak olarak değerlendiren Allah (cc) ın Peygamberini alaya alan Chpli bi genel sekreter.. -Bir tarafta da "ben müslümanım ama Chp ye oy veriyorum, ne alakası var Chp ile İsLam ın.." diyenler -Bence de alakası yok, Allah (cc) sizden razıdır bile, dinimize sövdürttüğünüz için..!
    Cevapla
  • murat dağcı 15 yıl önce Şikayet Et
    şaşırmadım. arkadaşlar chp nin dine olan bu düşmanlığına şaşırmadım dinimize ve peygamber efendimize karşı saygısız oldukları aşikar da 80 yaşındaki adamı eliyle iteklemesini anlayamadım demekki bunların yaşlılara ve halkada saygısı yok allah bunların şerrinden bizleri korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün