Arınç'tan gazetecilere Ayten'li cevap

Aydın Kuşadası'nda bulunan Meclis eski Başkanı AK Parti Milletvekili Bülent Arınç gazetecilerin türbanla ilgili sorusuna Ayten şiirini hatırlatarak cevap verdi.

Arınç'tan gazetecilere Ayten'li cevap
Arınç'tan gazetecilere Ayten'li cevap
GİRİŞ 17.05.2008 19:10 GÜNCELLEME 17.05.2008 19:10

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, "Dünyada bir kriz var, Türkiye de bundan etkileniyor ama en az etkilenen ülke" dedi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Arınç, burada yaptığı konuşmada, dünya genilinde ekonomik kriz yaşandığına dikkati çekerek, "Dünyada bir kriz var, Türkiye de bundan etkileniyor ama en az etkilenen ülke" diye konuştu.

Gazetecilerin türbana ilişkin sorusu üzerine Arınç, "Ünlü Ayten şiirini bilirsiniz. Onun gibi sizin de 40 tane sorunuz var, hepsi türban üzerine. Başka sorular sorun" yanıtını verdi.

Arınç, Kuşadası'nda bir mağazanın açılışına da katıldı.

YORUMLAR 1
  • erdogan gül 18 yıl önce Şikayet Et
    Bu davanin nedeni. Dünyadaki ekonomik krizi türkiyeye törenli davet etmektir. Ama faydasiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Politico: Fransa GKRY'ye asker konuşlandıracak
Guardiola'dan dünyaya vicdan çağrısı! Filistin ve savaş sözleri sosyal medyayı salladı