Firefox'un en yenisini deneyin

Firefox internet tarayıcısının en yeni sürümünün çıkmasına çok az kaldı. Mozilla ekibi de ilk sürüm adayını çıkartarak testleri artırdı. Türkçe RC1 sürümünü indirin, deneyin!

Firefox'un en yenisini deneyin
Firefox'un en yenisini deneyin
GİRİŞ 18.05.2008 01:53 GÜNCELLEME 18.05.2008 01:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mozilla Firefox'ın bir sonraki sürümü olacak olan 3.0 için testler, çıkış zamanı yaklaştıkça artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı beta testi yapılan Mozilla Firefox 3.0 için şimdi de bir sürüm adayı (release candidate) yayınlandı.


Şu an için bu sürümün yayınlandığı 46 dil arasında Türkçe de bulunuyor. Türkçe Firefox 3.0 RC1 sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.




:: Deneyenler ne dediler?
YORUMLAR 5
  • sacit gerçek 15 yıl önce Şikayet Et
    . Türkiye\'nin tüm dış borcunu ödeceyeceğiz desinler, gene kullanmam.. En iyisi, en kalitelisi kabul etseniz de etmeseniz de Internet Explorer 7. ben çok kötü olsa bile kullanırım :) ama ödemedikleri halde de kullanıyorum :)
    Cevapla
  • Hamdi Bey 15 yıl önce Şikayet Et
    Firefox mu?. Türkiye\'nin tüm dış borcunu ödeceyeceğiz desinler, gene kullanmam.. En iyisi, en kalitelisi kabul etseniz de etmeseniz de Internet Explorer 7.
    Cevapla
  • Gazi Antep 15 yıl önce Şikayet Et
    Firefox daha iyi ixplorer\'den. Firefox\'un tek sevmediğim yönü bilinçsiz bellek kullanımı... ama iexplorer\'den daha kaliteli güvenlik daha sıkı ... Çoğu virüs ixplorer\'a göre yazılır firefox\' için yazılı virüsler yok gibi birşey. (:
    Cevapla
  • meral mutlu 15 yıl önce Şikayet Et
    ADOBE FLASH PLAYER!. Genelağ(İnternet) camiasında eklentilerin %95 i yukarıdaki programla çalışıyor.Malesef firefox bu programla problemli çalışıyor.Bu sorun düzelmediği sürece (ki gördüğüm kadarı ile düzelmemiş) 5 para etmez.
    Cevapla
  • George Washington 15 yıl önce Şikayet Et
    Beta sürüm indirmem tövbeliyim.... Umarim yakinda tam sürümü cikarda bizde kullaniriz ama sanirsam bircok plug-in calismayacaktir yeni sürümle birlikte...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...