Sav 'hacca gitmeyin' uyarısı yapmış

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, 'Muhammed seni bırakmaz' diyerek hacca gitmek isteyen Mustafa Ünal'ın eşine de 'Bu adamın hacca gitmesine izin verme' demiş!

Sav 'hacca gitmeyin' uyarısı yapmış
Sav 'hacca gitmeyin' uyarısı yapmış
GİRİŞ 21.05.2008 09:05 GÜNCELLEME 21.05.2008 09:05
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

YAKUP BULUT'un haberi


Hacca gitmek isteyen Mustafa Ünal'a “Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz” diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, 80 yaşındaki Ünal'ın eşini de hacca gitmemesi için uyardığı ortaya çıktı. Yeni Şafak'a konuşan Ünal çifti, bu konuşmaları Sav' yakıştıramadıklarını söylediler. Mustafa Ünal, işitme kaybı olduğu için o an Sav'ın Peygamberimiz hakkında söylediği sözleri duymadığını ifade ederek,” Önder'den öyle birşey duymadım. Orada bana sadece 'Araplara para kaptırma' dediğini duydum. Peygamberimizden öyle bahsettiğini duysam kim olsa karşı çıkarım” dedi.


Sav'ın eşinden sonra kendisi ile de aynı konuda konuştuğunu belirten Sabahat Ünal da, “Bana da oradan çıkarken 'hacca gidecekmiş, bunu hacca gönderme. Oralarda ölür sonra' dedi. Ama ben hac konusunda dinlemem. Eşim tek gidecekti. Şimdi ben de gitmek istiyorum. Önder orada ölmekten bahsediyor. Oralarda ölürsek ne büyük şeref, ne güzel” dedi. Mustafa Ünal hac kurası için sık sık ilçe müftülüğüne uğradığını ifade ederek, Diyanet'ten hac sırasının geldiği müjdesini heyecanla beklediğini söyledi.


Sık sık evindeki kitaplarından Peygamber Efendimiz'in hayatını okuduğunu anlatan Ünal kitaplarını gösterdi. Evinin duvarına Kabe tablosu asan Ünal, Kabe'yi kendi gözleri ile görmek istediğini, Hacer-ül Esved'e el sürmek istediğini anlattı.

Önder Sav kayıplara karıştı

Ankara Elmadağ'da hacca gitmek isteyen bir partiliye, “Hacca gidip Araplara para kaptırma” diyerek, toplumun her kesiminden tepki gören Önder Sav, partisinin grup toplantısına katılmadı. Parlamento'da görev yapan gazeteciler, Elmadağ'da görüştüğü bir partiliye, “Hacca gidip Araplara para kaptırma. Bakarsın Muhammed seni orda bırakmaz” demesi üzerine tepki çeken Önder Sav'a soru sormak için CHP Grup Salonu'nun girişinde beklemeye başladı. Ancak Önder Sav, Grup toplantısına gelmedi.


İLİŞKİLİ HABERLER


CHP'li Sav Peygamberle alay etti


Ahmet Hakan'dan, Sav'a hatırlatma


İçimizdeki Danimarkalı; Önder Sav!


Baykal'a köşeden Önder Sav çağrısı


BBP: Sav sen Müslüman değil misin


Önder Sav, saygısızlığını böyle savundu


Sav'a bir umutla derdini açmış!


CHP'li Önder Sav kayıplara karıştı !


İnadına herkesi Hacca gönderecek

YORUMLAR 59
  • sabahattin tetik 15 yıl önce Şikayet Et
    kabe arabın olsun çankaya bize yeter. bu zihniyetin temsilcisi değilmi bunlar.elin danimarkalısına neden kızıyonuz.anıtkabire gitmek hacı olmak demektir bunlar için.çanakkale ye yoğun talep olunca ondan bile rahatsız olmaya başlamadımı bu zihniyet.böyle bir zihniyetin partisi nasıl yüzde yirmi oy alır aklım ermiyor
    Cevapla
  • malatyalı 15 yıl önce Şikayet Et
    yuh. dün akşam haberlere bakarken içimde hemencecik yunan istana gitmekgeldi adalmar okadar ballandıra ballandıra anlatıyorki yuh be yuh yinede yuh bu haberi yapanlara adama bak ya haca gitme paranı araplara kaptırma mantığı arap kim senkim sonuçta müslüman kardeşiz onuda bırak ALLAHIN emri bu farz farz adam ne bile farz ney ama öbürdünyada kazığı yiyince anlar iş işten geçer inşallah ALLAH ayıktıra nediyem .selamlar gardaş
    Cevapla
  • alper tunga 15 yıl önce Şikayet Et
    HAKİ PAYİ FAHRİ ALEM MUSTAFA. Allah (cc) kendi nûr\'undan Peygamberimiz (sav)\'nin nûr\'unu yarattı. Allah (cc) her şeyi çift yaratmıştır. Bu nûr\'da çifttir. Bir nûr Peygamberimize özel (gizli) olarak geldi. Bu en fazla mahşerde belli olur. Hz. Hatice Validemizin Peygamberimizi deve üzerinde gelirken gördüğü ve görür görmez aşık olduğu nûr, o nûr\'dur. Diğeri ise Adem (as)\'dan, silsile yolu ile Şit (as)\'a, İbrahim (as)\'a geçti. Peygamber peygamber sayarsak söz uzar. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)\'e geldi ve onda karar kıldı.
    Cevapla
  • Mahzuni ŞERİF 15 yıl önce Şikayet Et
    ÖNDER SAV HAKLI. Yaw AKP liler adam görüş bildiriyor sizde infaz ediyorsunuz böyle olur mu hiç herkes görüşünü özgürce söyleyebilir bencede Sav haklı gidipte Araplara para kaptıracağına gelsin kendi vatanında açları yoksulları kimsesizleri doyursun onlara imkan tanınsın asıl böyle insan sevap kazanır Milyonlarca kurban kesilip atılıyor telef oluyor çünkü Araplar organizatörlüğü biliyor. Şunada açıkça karşıyım oraya gidipte 5 yıldızlı otelde yaşayıpta ibadet etmek pek doğru gelmiyor bana bunun için at gözlüklerinizi çıkarın
    Cevapla
  • ali toros 15 yıl önce Şikayet Et
    . inşallah bu sene bu amcaya hac çıkar. önder sav\'da morarır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak