Vakit ve Doğan bu kez yeşil sahada kapıştı !

Vakit Gazetesi ile Doğan Grubu arasındaki çekişme yeşil sahada sürdü. Hayli sert geçen Medya Kupası maçında Vakit, ezeli rakibi Doğan’ın takımını farklı yendi. İşte maç..

Vakit ve Doğan bu kez yeşil sahada kapıştı !
Vakit ve Doğan bu kez yeşil sahada kapıştı !
GİRİŞ 21.05.2008 10:55 GÜNCELLEME 21.05.2008 10:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Göktürk Tunçtürk'ün haber

Vakit ile Doğan Grubu arasındaki çekişmeyi bilmeyen yok. Vakit’in gözü hep Doğan Grubu gazete ve televizyonlarının üzerinde.. Vakit, Doğan Grubu yayın organlarının yalanlarını ifşa etmesi ile dikkat çekerken.. Doğan Grubu yayın organları da her fırsatta Vakit’i hedef alıyor. Bu çekişme yıllardır böyle sürüyor. (Tabi tüm bunlara rağmen Doğan Grubu'nun Vakit gazetesinin dağıtımını yapması da futbol diliyle 'fair play'lik bir davranış)


YEŞİL SAHADA DA REKABET
Vakit Gazetesi ile Doğan Grubu arasındaki bu çekişme yeşil sahada da sürdü. Hayli sert geçen Medya Kupası maçında Vakit takımı ezeli rakibi Doğan’ın takımını adeta ezdi, geçti.

KIRAN KIRAN BİR MAÇ OLDU
Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Medya Kupası’nda Ankara medyası arasında müthiş bir heyecan fırtınası esiyor. Vakit ile Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunan D Spor’un aynı gruba düşmesi büyük heyecan uyandırmıştı. Heyecanla beklenen karşılaşma dün gerçekleştirildi. Vakit ile D Spor arasındaki turnuva maçı beklenildiği gibi hayli çekişmeliydi. Her iki takım oyuncularının da büyük bir hırsla mücadele ettiği maç kıran kırana geçti. İzleyicilerin yanı sıra turnuva yöneticilerinin de heyecanla izlediği maçta iki takım oyuncuları arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Birara kavga çıkıyordu. Hakem ve takım kaptanlarının olaya müdahalesi ile Vakit - D Spor oyuncuları arasındaki gerginlik yatıştırıldı.

VAKİT’TEN BİRBİRİ ARDINA GOLLER

Vakit aradığı golü ilk yarının sonlarına doğru buldu. Kıran kırana geçen maçta Vakit’in ilk golü karşısında iyice hırçınlaşan D Spor oyuncularının, sertliklerini artırdıkları gözlendi. D Spor’a aynı sertlikle cevap veren Vakit, 1-0’lık üstünlüğünü ilk yarı sonuna kadar korumasını bildi. İkinci yarının başlamasıyla Vakit’ten birbiri ardına goller gelmeye başladı. Maçın kontrolünü iyice eline alan Vakit, skoru 4-0 yaptı. Vakit’in golleri karşısında moralleri bozulan D Spor oyuncularının birbirlerine bağırdıkları gözlendi. Ve ardından D Spor’un maçtaki tek golü geldi. Skor 4-1 olmuştu. Ancak defansa çekilmeyen Vakit, hücum taktiği üzerine kurulu futbolunu sürdürdü ve skoru 5-1’e taşıdı.



GOLLER KAPTANDAN


Zaman zaman sertlikler olsa da heyecanlı geçen maç bu skorla sonuçlandı. Vakit’in 3 golü takım kaptanı Fatih Akkaya’dan geldi. Engin Gür ve Bülent Çakır da birer gol attı.

YORUMLAR 9
  • Cengiz Han 15 yıl önce Şikayet Et
    Süt cocuklarini Babayigitler ezmis ha... Biz Yigitlerin Harmanlandigi Yerden Geliyoruz Demisler Iste. Doganspor bitti haa ;)
    Cevapla
  • sibemol2 15 yıl önce Şikayet Et
    oOoOoOoOO!! VAKİTSPOR!!!!!!. artık yeni trendimiz VAKİTSPOR!!! ...:::(:))::::..
    Cevapla
  • Batu Han 15 yıl önce Şikayet Et
    . Eskişehir Bolu maçı gibi olmasın.. Siyaset dışarı
    Cevapla
  • Batu Han 15 yıl önce Şikayet Et
    Haberdeki yoruma bak. Vakit doğan grubunun yalanlarını ifşa ederken, Doğan grubu Vakit e saldırıyormuş. Şevket Kazan ile ilgili Vakit in yalanları ne oluyor? Yada Ergenekon ile ilgili yalanları?
    Cevapla
  • Ilhan Okumus 15 yıl önce Şikayet Et
    Biraz espri biraz gercek. Yüzde kac gercek desek. Haramzade göbekli kalin enselileri herkes yener hem adamlarin spor anlayisi tek gazete satmak icin bir de nerden ütebilirim düsüncelerini 24 saat e yaydiklari icin bu gibi takim islerinden cakmazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı