3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz

Bitlis'in Ahlat ilçesinin bir köyünde yaşayan 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edildi. Çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen K.Y. (14) ise tutuklandı.

3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz
3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz
GİRİŞ 21.05.2008 23:00 GÜNCELLEME 21.05.2008 23:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ahlat'ın bir köyünde yaşayan 3 yaşındaki M.N.T., annesi ekmek pişirdiği sırada, ağlayarak annesinin ekmek pişirdiği tandıra geldi. Kızını kanlar içinde gören anne, yakınlarına haber verip kızı M.N.T.'yi Ahlat Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Sağlık durumu kötü olan M.N.T., önce Tatvan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevkedildi. M.N.T., bu hastaneden Bitlis Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan M.N.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tecavüz olayının ardından aynı köyde yaşayan 3 kişinin gözaltına alındıkları, gözaltına alınanlardan 2'sinin serbest kaldıkları, K.Y.'nin ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

YORUMLAR 15
  • Ben kendim 15 yıl önce Şikayet Et
    14 yasinda cocugun isledigi sucun yarisi da ailesinindir...
    Cevapla
  • Wolf Anteplİ 15 yıl önce Şikayet Et
    televole kültürünün getirisi. türkiyede yerlesen televole kültürünün getirisi batılılasmak adı altında biz genclere empoze edilen ahlaksızlık ve sacma sapan kültürün getirisi bunlar sevinin ey medyam bundan 15 yıl önce bir klilpte bir sanatcı ile bir aktör klip icin aynı yataga girdiginde kıyametler koparken günümüzde artık bunlar sıradan hatta ve hatta askın en büyük göstergesi olarak gururla sunuluyor işte biz türk genclerine medya tarafından empoze edilen kültür ve getirisi sevin ey türk medyası sevin televole kültürnn ahmak canavarı
    Cevapla
  • Ahmet Beşikçioğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    . Bence de Bir bebek ve Bir Çocuk.tan ibaret bir olay 14 yaşında bir çocuk tecavüz suçu işleyemez sanıyorum...
    Cevapla
  • yorum gerek 15 yıl önce Şikayet Et
    gecenin bi vakti sinirlerim bozuldu ya. Allahim sen bizleri iyilerle karsilastir... amiiinnn
    Cevapla
  • mehmet arif ak 15 yıl önce Şikayet Et
    idamı kaldıranlar . eserinizden memnun musunuz. Sırf avrupalılara, amerikaya yaranmak için af çıkartıp, idam cezasını kaldırdılar, o gün bu gündür vatandaşın namuz güvenliği diye bir şey iyice kalmadı. Yapan şerefsizi kısa sürede geri dışarı salarlar başka masumların canını yakmaya devam eder. Bir sürü ağır suç var ama özellikle tecavüzün cezası kesinlikle idam olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama