F1 araçları paramparça Video

Tüm pilotların hata yaptığı, yarış ve pit stop stratejilerinin büyük önem kazandığı, lastik seçimlerinin kilit rol oynadığı Monaco GP'de yaşanan kazalar söze gerek bırakmadı.

F1 araçları paramparça Video
F1 araçları paramparça Video
GİRİŞ 26.05.2008 14:59 GÜNCELLEME 26.05.2008 14:59

Formula 1'de sezonun altıncı yarışını Prix'sini Vodafone McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton kazandı. Hamilton, zaman zaman yağmur altında koşulan ve bol kazaya sahne olan Monaco Grand Prix'sini Robert Kubica ve Felipe Massa'nın üç saniye önünde kazandı.

Neredeyse tüm pilotların hata yaptığı, yarış ve pit stop stratejilerinin büyük önem kazandığı, lastik seçimlerinin kilit rol oynadığı Monaco Grand Prix'inde yaşanan kazalar söze gerek bırakmadı.

Yarış, kazalar ve pistin ıslaklığı yüzünden yavaş bir tempoda koşulduğu için planlanan şekilde 78 tur yerine iki saatlik zaman sınırlaması nedeniyle 76'ncı turda bitirildi.

Monaco'nun en şanssız ismi Adrian Sutil oldu. Force India pilotu, yarışı dördüncü sırada götürürken ve kariyerindeki en büyük başarısına sadece 10 dakika kalmışken, Kimi Raikkonen'in kendisine arkadan çarpması yüzünden finişe ulaşamadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!