Kastelli Savcıya hangi notu bıraktı

Kadıköy'deki bürosunda silahla intihar ederek hayatına son veren ve kamuoyunda 'Banker Kastelli' adıyla bilinen Abidin Cevher Özden, ölümünden önce savcıya şu notu bıraktı:

Kastelli Savcıya hangi notu bıraktı
Kastelli Savcıya hangi notu bıraktı
GİRİŞ 02.06.2008 15:00 GÜNCELLEME 30.05.2020 04:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kadıköy'deki bürosunda silahla intihar ederek hayatına son veren ve kamuoyunda 'Banker Kastelli' adıyla bilinen Abidin Cevher Özden, intiharından önce bıraktığı notta, niyetinin kimseyi aldatmak ve kandırmak olmadığını yazdı.

İntiharından önce üzerinde 'Savcıya verilecek' yazan bir not bırakan Abidin Cevher Özden, haksız yere suçlandığını, basının üzerine çok geldiğini savundu. Özden notunda, 'Bugüne kadar işlerim ters gitti. Niyetim; kimseyi aldatmak ve kandırmak değildi. Bu nedenlerle ailemle aram bozuldu. Ölümümden kimse sorumlu değildir.' ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER HABERLER

 

Kastelli arkasında 3 mektup bıraktı
'Banker Kastelli' olarak tanınan Cevher Özden bürosunda intihar etti. Kastelli, arkasında 3 mektup bıraktı.

 

Kastelli neden intihar etti?
Kanal 24'te yayınlanan Keşke Olmasaydı programında Kastelli'yi kısa süre önce konuk eden Yaşar Taşkın Koç, intihar nedeninin borçları olmayacağını savundu

 

Banker Kastelli ofisinde intihar etti!
Banker Kastelli olarak tanınan ünlü müflis bankeri Cevher Özden ofisinde ağzına dayadığı silahla intihar etti. Olay yerinde ölen Özden daha önce de oğlunun mezarında kurşun sıkmıştı...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 4
  • ahmet abdullah 15 yıl önce Şikayet Et
    intiharmı acaba?. ben bu intihar olayına pek inanmadım ama tabi endoğrusunu Allah bilir.Eğer gerçekten intihar ettiyse dini hükümler belli yazık olmuş!!!İbret alırız inşallah...
    Cevapla
  • serdar kopan 15 yıl önce Şikayet Et
    özer çiller ömer çavuşoğlu gibiler ne yapıyor ?. olan kastelliye oldu. o dönemin hesapları açılsa acaba çavuşoğlu, özer çiller gibileri beyaz boyadan çıkmış melekler mi olacak ? herkes yalısında villasında keyif çatarken olan bu adama oldu. günah keçisi oldu. peki bu adamla ortak çalışanlar bugün ne yapıyor ? özgür basın varsa bu dosyayı bir açsın...hisarbank istanbul bankası paraları nasıl topladı, bu paraları kim hortumladı ? kastelli kimlere para verdi, bu paraları geri aldı mı ? swiss ve cayman adalarındaki banklarda kimlerin hesabı var?
    Cevapla
  • Muhammed Faruk Dağcı 15 yıl önce Şikayet Et
    Varlıktan yoksulluğa.............................. Seni anlıyorum rahmetli kastelli ; Varlıktan yoksulluğa düşmek çok zordur.Yoksulluktan yoksulluk pek fark edilmiyor.
    Cevapla
  • saidenvar 15 yıl önce Şikayet Et
    intihar mı. bu ifade intihar eden insanın cümlelerine benzemiyor.
    Cevapla