Dünya evlat katili babayı konuşuyor

ABD'nin Teksas eyaletinde diş çıkaran oğluna kokainli parmağını emdirerek ölümüne neden olan baba, ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken olayı da böyle itiraf etti.

Dünya evlat katili babayı konuşuyor
Dünya evlat katili babayı konuşuyor
GİRİŞ 19.06.2008 23:12 GÜNCELLEME 19.06.2008 23:12

Mahkeme jürisinin, 26 yaşındaki Dennis Ray Driver'ı, 8 aylık oğlu Dennis Jr.'ı öldürmekten suçlu bulduğu ve ömür boyu hapsin yanı sıra sanığa 10 bin dolar para cezası verdiği belirtildi.

28 Aralık'ta evinde oğlu göğsünde yatarken uyuyakaldığını, uyandığında bebeğinin nefes almadığını fark ettiğini söyleyen Driver, olaydan önce kokain çektiğini ve daha sonra oğlunun parmaklarını emdiğini itiraf etmişti. Küçük bebek, bir sonraki gün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Savcı Murray Newman, Driver'ın oğluna kasten kokain verdiğine inanmadığını belirterek, kararın, ailelere uyuşturucudan uzak durmaları mesajı verdiğini söyledi.

Baba Dennis Ray Driver'ın, 6'sı uyuşturucuyla bağlantılı 8 mahkumiyeti daha bulunduğu bildirildi.


Haberin İngilizce metni için bakınız

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Hakan Safi'nin seçim vaadi olarak açıkladığı yıldız için harekete geçti
Canlı yayında linç girişimi! Özgür Özel taraftarlarından Akit TV muhabirine çirkin saldırı