Tam bitiş çizgisine gelmişti ki ...

Zonguldak'ta Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen bebek emekleme yarışmasında, kimi bebekler ağlarken kimileri de pistin ortasında oturup oyuncağıyla oynadı.

Tam bitiş çizgisine gelmişti ki ...
Tam bitiş çizgisine gelmişti ki ...
GİRİŞ 20.06.2008 02:02 GÜNCELLEME 20.06.2008 02:02

10. Zonguldak Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında sahil gezi yolunda 'Bebek Emekleme' yarışması yapıldı. Yarışmada aileler çocuklarını emeklete bilmek için büyük çaba sarf etti. Bazı aileler, çocuklarını hızlandırmak için arkalarından iterken, bazı ailelerin de tezahüratları ise çocuklarını ağlattı.


Bitiş çizgisine yaklaşan bazı bebekler, oyuncaklarını almak için tekrar geriye dönerken, bazıları da yarışı bırakarak, pistin ortasında oyuncağıyla oynadı. Uzun uğraşlar sonucunda yarışmayı kazanan bebeğin babası, kazandığı oyuncağı havaya kaldırırken, teselli ödülü kazanan bir baba ise bebeğini kazandığı kamyona bindirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Yarışmada Aytaç Ergün birinci olurken, Eren Ergün ikinci ve Cansın Bayrak üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren çocuklara Belediye Başkanı Secaattin Gonca tarafından çeşitli hediyeler verildi.


İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: 2 bölgeye dikkat! Öğleden sonra etkisini artıracak
Ahlaksızlığı savunmak, ülkeye ve millete ihanettir!