Ünlü mağazada kredi kartı vurgunu

Kart bilgileri çalınarak soyulanların şikayetleri değerlendiren polisler, mağdurların aynı mağazadan alış veriş yaptığını bulmayı başarınca ortaya korkunç bir gerçek çıktı.

Ünlü mağazada kredi kartı vurgunu
Ünlü mağazada kredi kartı vurgunu
GİRİŞ 21.05.2005 10:47 GÜNCELLEME 21.05.2005 10:47

Polisin yaptığı sorgulama sonucu, ünlü Boyner Mağazalarının Kozyatağı şubesinde çalışan bir kasiyerin müşterilerin kart bilgilerini kopyalayıp çeteye verdiği ortaya çıktı.

Hesap dökümlerinde yapmadıkları alışverişlere ait bilgiler gören çok sayıda kişi polise başvurdu. Polis yaptığı araştırmalar sonunda şikayetçilerin hepsinin İstanbul Kozyatağı'ndaki Carrefour'da bulunan Boyner Mağazaları'ndan alışveriş ettiklerini belirledi.

HERŞEYİ İTİRAF ETTİ
BOYNER yapılan araştırmada ise kasiyer H.Ş'nin bir süredir işe gelmediğini belirlendi. Tespit edilen ev adresine gelen polisler şüphelerin odaklaştığı kasiyeri gözaltına aldı. H.Ş emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ederek polise şu bilgileri verdi:

KART BAŞI 100 MİLYON
'Ankara'dan Fatih adında biri mağazaya gelerek bana ayrı bir pos cihazı verdi. Buradan geçireceğim her kart için bana 100 YTL. vereceğini söyledi. Ben de alışverişlerde müşterilerin kartlarını buradan geçiriyordum'Devrim