Mısır'da hemzemin faciası: 40 ölü

Mısır Daha bölgesinde hemzemin geçitte araçlarla trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 40 kişi öldü, 60 kişi yaralandı.

Mısır'da hemzemin faciası: 40 ölü
Mısır'da hemzemin faciası: 40 ölü
GİRİŞ 16.07.2008 20:24 GÜNCELLEME 16.07.2008 20:24

Polis, kazanın Marşa Matruh kenti yakınındaki Daba bölgesinde meydana geldiğini, hemzemin geçitte araçlarla trenin çarpışması sonucu en az 40 kişinin öldüğünü, 60 kişinin yaralandığını belirtti.

Bir ağır taşıtın hemzemin geçitte durmaması nedeniyle büyük bir yolcu otobüsü ve bariyerlerin kalkmasını bekleyen en az 4 aracın demiryoluna sürüklendiği, trenin 2 vagonunun raydan çıktığı açıklandı.

Ağustos 2006'da aynı demiryolunda iki trenin çarpışması sonucu 58 kişi ölmüş, 144 kişi yaralanmıştı. Mısır tarihindeki en kanlı tren kazasıysa Şubat 2002'de meydana gelmiş, en az 361 kişi yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR 3
  • MUHAMMET UZUN 17 yıl önce Şikayet Et
    selam. yücel kardeş yaradılanı severiz yaratandan dolayı sen bunu hiç duymadın mı .Türklük bir üstünlük sebebi değildir.üstünlük ancak ALLAH a olan yakınlıktadır kardeşim .bu kadar dar düşünmesek daha isabetli olur
    Cevapla
  • yücel altundaş 17 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş. inşallah daha fazlası olur mısırın araplarına... bi zamnlar üniversite kapılarına türklere ölüm yazanlarla ölsem barışmam ben. ben bir TÜRK üm çünkü...
    Cevapla
  • Erhan Türüdü 17 yıl önce Şikayet Et
    Acı. Hakikaten çok acı bir hadise.Kardeşlerimizin acısını paylaşıyor,taziyelerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz onlara.Allah ölenlere rahmet etsin,geride bıraktıklarına da sabır versin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Türkiye ve Suriye imza noktasında!
CHP'nin resmi hesabında dikkat çeken değişim! Özel ve İmamoğlu takipten çıkarıldı