'Aslan Max 23 Nisan Ödülleri' açıklandı

'Aslan Max 23 Nisan Ödülleri' anketi sonuçlandı. Anketin sonuçları 21 Nisan’da Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı.

'Aslan Max 23 Nisan Ödülleri' açıklandı
'Aslan Max 23 Nisan Ödülleri' açıklandı
GİRİŞ 21.04.2009 17:50 GÜNCELLEME 21.04.2009 17:50

www.aslanmax.com adresinden ve alışveriş merkezlerindeki Aslan Max Sandıkları’ndan yapılan ankette, spordan müziğe, TV dünyasından edebiyata pek çok alanda çocukların en sevdikleri isimler oylandı.

Algida Max’ın, 151 bin aktif üyeye sahip web sitesi www.aslanmax.com’da ve 11-12-18 Nisan tarihlerinde alışveriş merkezlerindeki Aslan Max Sandıkları’nda yapılan “Aslan Max 23 Nisan Ödülleri” anketi sona erdi. Ekim ayından bu yana devam eden, sanat, müzik, medya, yayıncılık ve spor dünyasından en sevilenleri belirlemek üzere hazırlanan ankete, Türkiye’nin dört bir yanından tam 20 bin çocuk katıldı. Kazanan isimler, ödüllerini 21 Nisan günü, Akatlar Kültür Merkezi’nde (İstanbul) düzenlenen törenle aldı.

Miniklerin gözdesi Gülben Ergen ve Keremcem oldu

Berna Laçin ve kızı Ada (7); Neşe Erberk ve üçüzleri Alin, Selin, Lara (10); Hakan Yılmaz kızı Deniz’in (4) sunuculuğunu üstlendiği törende eğlenceli dakikalar yaşandı. Ankette oy kullanan çocukların da katıldığı törende, kazanan isimler açıklanırken heyecan doruğa ulaştı.

Anket sonucunda ‘En Sevilen Kadın Sanatçı’ Gülben Ergen ve ‘En Sevilen Erkek Sanatçı’ ise Keremcem oldu. 2008 yılında bu kategorilerin kazananları Sezen Aksu ve Kenan Doğulu olmuştu.

Törene katılamayan Gülben Ergen miniklere “Bugün sizlerle birlikte olamasam da tüm kalbimle aranızdayım.Aslan Max 23 Nisan Anketi’nde “en sevilen kadın sanatçı” olarak beni seçtiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu benim için çok gurur ve mutluluk verici. Hepinizi yanaklarınızdan kocaman öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun.

İyi ki varsınız ve iyi ki hayatlarımızdasınız. Sizlerle çok mutlu ve gururluyuz.”notunu iletti.

Çocuklar kendilerini ifade etti

Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, törende yaptığı konuşmada, 23 Nisan öncesinde çocuklara sevdikleri isimlerle buluşma ve onlara ödüllerini sunma fırsatı verdiklerini söyledi. Dinçer, “Çocuk Hakları Tanıtım Kampanyası’nın destekçisi olarak, çocuklarımızın söz hakkını savunmak ve desteklemek en temel amaçlarımızdan. 23 Nisan, çocuklara özgü bir bayram ve biz de bu bayramda onlara kendilerini ifade etme özgürlüklerini hediye etmek istedik.” diye konuştu. 

Aslan Max 23 Nisan Ödülleri’ni kazananlar:

- En Sevdiğin Kadın Sanatçı / Gülben Ergen 
- En Sevdiğin Erkek Sanatçı / Keremcem
- En Sevdiğin Müzik Grubu / Hepsi
- En Sevdiğin Şarkı/ Gülben Ergen’in Sürpriz Şarkısı
- En Sevdiğin Komedyen /Beyazıt Öztürk
- En Sevdiğin Kadın Oyuncu / Evrim Akın, Bez Bebek
- En Sevdiğin Erkek Oyuncu / Tan Sağtürk, Bez Bebek
- En Sevdiğin Çocuk Oyuncu / Ege Tanman, Babam ve Oğlum
- En Sevdiğin Dizi / Avrupa Yakası
- En Sevdiğin Dergi / Bilim ve Çocuk
- En Sevdiğin Program / Koş Dur Eğlen, Kanal D
- En Sevdiğin Sanat Dalı / Dans 
- En Sevdiğin Çizgi Kahramanı / Winx Karakterleri
- En Sevdiğin Spor Dalı / Yüzme
- En Sevdiğin Spor Kulübü / Fenerbahçe Spor Kulübü
- En sevdiğin sporcu / Fenerbahçeli Volkan Demirel
- En Sevdiğin Kitap / 80 Günde Devri Alem
- En Sevdiğin Dondurma? / Algida Max

KAYNAK: HABER7