Besledikleri kuşlar onları hayata bağladı

Eskişehir'de karbonmonoksit gazından zehirlenen iki işçi, odalarında besledikleri muhabbet kuşlarının çıkardığı seslerden şüphelenip kapıyı kıran arkadaşlarının girişimi sonucu tedavi altına alındı.

Besledikleri kuşlar onları hayata bağladı
Besledikleri kuşlar onları hayata bağladı
GİRİŞ 16.03.2010 18:02 GÜNCELLEME 16.03.2010 18:02

Alınan bilgiye göre, Güllük Mahallesi Tarlayüzü Sokak'taki iki katlı evin alt katındaki bir odasında yaşayan inşaat işçileri Niyazi Çelik (60) ve Hasan İncesu (30), dün gece sobaya kömür atıp uyudu.

İki katlı evin üst katında yaşayan arkadaşları öğlen saatlerinde odanın önünden geçerken Çelik ve İncesu'nun beslediği muhabbet kuşlarının seslerini duydu. Kuşların normalden daha farklı ses çıkardığını fark eden işçiler, şüphelenerek odaya girmek istedi. Zili çalmalarına rağmen kapının açılmadığını gören işçiler, odanın sokak kısmındaki camı zorlayarak açtı.

Çelik ve İncesu'nun yataklarında hareketsiz yattığını gören arkadaşları, kapıyı kırarak odaya girdi. Çelik ve İncesu, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan söz konusu iki işçinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Çelik'in, bu kış üç kez daha aynı odada karbonmonoksit gazından zehirlendiği, son olayda 5 gün tedavi gördükten sonra dün taburcu edildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akkuyu NGS'de tarihi prova: 163 temsili yakıt demeti reaktöre yerleştirildi
Nişanlısının önünde bıçaklanarak canice öldürülen gencin görüntüleri ortaya çıktı