Audi'den, çizilmeyen ve rengin değiştiren otomobil

Artık çizildi diye üzülmeyin, arabalar kendi kendilerini onarabilecek. Audi A9, istendiğinde rengini de değiştirecek.

Audi'den, çizilmeyen ve rengin değiştiren otomobil
Audi'den, çizilmeyen ve rengin değiştiren otomobil
GİRİŞ 23.05.2010 07:23 GÜNCELLEME 23.05.2010 07:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Arabanızda  biraz çizik mi oluştu? Artık sorun değil. İspanyol tasarımcıdan, arabanın kendisini yenileyen hatta rengini değiştiren bir tasarım geliyor.

Daniel Garcia yeni lüks Audi için nanoteknoloji kullanan bir tasarım geliştirdi. Tasarıma göre Audi A9, arabanın tümünü tarayıp yepyeni bir görüntü veren "elektronik boyama" sistemi barındırıyor.

Çizikleri onarmakla kalmıyor ayrıca arabanın rengini de sadece bir tuşla değiştirebiliyorsunuz . Böylece arabanın renginden sıkılmanız gibi bir  durum  da ortadan kalkıyor.

Arabanın kasasının içinde ise bir içten yanmalı motor ve dört adet elektrik motor bulunuyor. Eğer bu tasarımı görüp uygulayabilecek birisi varsa o da kesinlikle Audi'dir.

YORUMLAR 4
  • Reys73 13 yıl önce Şikayet Et
    Ya Hikaye kardeşim. Kardeşim bu işlerin içinde 15 yılım geçti nasıl yapıyormuş çizik tamirini.gelsin bi çizelim de tamir etsinde görelim.renk değiştirmekse oyuncaklarda bile var.ancak kanunen böyle bri şeyin uygulanması hiç bir ülkede mümkün değil.ruhsata ne yazacaklar araç rengini-bazen beyaz-arasıra mor-kimi günlede yeşilmi-balon abi..markaya dikkat çekmek için yapılmış birşeyler.
    Cevapla
  • Bahadır TÜFEKCİ 13 yıl önce Şikayet Et
    Hilesi,. Alman yada Ispanyol yapar biz hilesini buluruz, tek tusla rengi degisen arabayi Turkiyede hayal bile edemiyorum, gok kusagi gibi yapariz arabayi.. Hatta ustune banka soyar soygunda da isi kolaylastiriyor diye bu arabayi kullaniriz, her koseyi donuste renk degistir, polisler anons eder artik, surekli rengi degisen supheli bir arac diye...
    Cevapla
  • ekrem kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    hıııı. neyy kendi kendini yenileyen boyayabilen valla super artık korkma vur kır çiz:D audio9 var artık gerçekleşirse bu tüm markalar bunu yapacaktır
    Cevapla
  • Ayhan Tüzün 13 yıl önce Şikayet Et
    HER ZAMAN SÖYLÜYORUM !. Arabaya gerekirse 1 sene binme para biriktir alman arabasına bin.koreymiş japonmuş bilmem neymiş bilmem ben.Binilecek arabayı Almanlar yapıyor gerisi peynir tenekesi !
    Cevapla