BDP Çağlayan'da miting yapacak

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İstanbul İl Başkanlığının 1 Ağustos Pazar günü Çağlayan Meydanı'nda düzenleyeceği miting dolayısıyla meydana çıkan bazı yollar trafiğe kapatılacak.

BDP Çağlayan'da miting yapacak
BDP Çağlayan'da miting yapacak
GİRİŞ 30.07.2010 19:06 GÜNCELLEME 30.07.2010 19:06

 İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şişli Çağlayan Meydanı'nda düzenlenecek açık hava toplantısı nedeniyle saat 12.00'den itibaren miting bitimine kadar Piyalepaşa Bulvarı Çağlayan meydan tarafı, Memorial Köprü ve Çağlayan arası, Okmeydanı'ndan gelip Çağlayan Piyalepaşa'ya katılım, Vatan Caddesi'nden Çağlayan Meydanı'na çıkış, Kağıthane Caddesi ile Çağlayan Meydana çıkan kısımdaki Gelin Sokak ile Çağlayan Meydan arası ve Abidei Hürriyet Caddesi'nin İzzetpaşa Caddesi ile Çağlayan Meydanı arası trafiğe kapatılacak.

-ALTERNATİF YOLLAR-

Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar hakkında da bilgi verilen açıklamada, Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücülerin Okmeydanı ve Kağıthane istikametini, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa yönüne gideceklerin Haliç Hasköy İstikametini, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa Bulvarı'na gideceklerin Okmeydanı ve Mecidiyeköy Balmumcu istikametini, Kağıthane'den Çağlayan yönüne gideceklerin Okmeydanı-Sütlüce-Çeliktepe-Gültepe istikametini, Vatan Caddesi'nden Çağlayan istikametine gideceklerin Kağıthane-Gülbağ-Mecidiyeköy istikametini, Mecidiyeköy'den Çağlayan yönüne gideceklerin E-5 veya Şişli istikametini, Şişli'den Çağlayan yönüne gideceklerin E-5'ten Mecideyeköy-Kuştepe-Dereyolu istikametini, Tem ve Okmeydanı'ndan Şişli istikametine gideceklerin de Haliç veya Mecidiyeköy istikametini kullanabilecekleri bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Yavuz Türkmen 15 yıl önce Şikayet Et
    Cemal yilmaz!!!. yav sizin kokmus vücudunuza el sürmek istemiyoruz yav biz büyük milletiz sizinle sokak dövüsü bize yarasmaz bizim daha büyük hedefimiz var yav neden bu büne dek ulus olamadiniz sapkanizi alin önünüze bir muhakemesini yapin yav varmi dünyada sizin gibi vatansiz baska ulus?
    Cevapla
  • börtecine64 15 yıl önce Şikayet Et
    cemal yılmaz sana söylüyorum. yıllardır bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz suyunu içiyorsunuz ve bu ülkeye ihanet ediyorsunuz siz ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız en iyi kürt ölü kürttür
    Cevapla
  • bozkurtkaan19 15 yıl önce Şikayet Et
    BÜLENT ARINÇ. Nerede bülent bunlara da yapmayın miting desene bülent bey...cemal denilen zat ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, sus ta ömrün uzun olsun, boş laf ömürden yermiş!
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 15 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Dikat Etsin. Şimdiden uyarıyorum. Bunların fıtratını ezberledik artık. Okmeydanı-Çağlayan Kağıthane ve çevresi abluka altına alınsın. Bunlar miting sonrası yine provokatif eylemler yapacak, polise taşla saldıracak, esnafın camlarını taşlara indirecek, molotof kokteylleri atacak. Bunlara fırsat verilmesin. Yoksa İnegöl ve Dörtyolun devamı İstanblda yaşanır. Ama oralar kadar hafif kalmaz. Çok can yanar. Polisimiz gereğini yapar ama ekstra dikkat etsinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Suudi Arabistan imzaları attı: Demiryolu bağlantısı kuruluyor
Aziz Yıldırım, Hakan Safi'nin seçim vaadi olarak açıkladığı yıldız için harekete geçti