Bebelere türban

  • Bebelere türban
    Feride'nin günlüğü
    Esra Elönü

16 Şubat 2012 10:58 - 8 Yorum - 8,394 Okunma

Sekiz yıllık kesintisiz eğitim gibi estetik eğitim faşizmine gık çıkarmayan kitle şimdi bu uygulamaya “ Burada maksat İHL’nin önünü açmaktır diyor!

                                                         Doğru oturup eğri konuşma seansları..

Gündem dündem oldu, kargalar boğaz pastiline geçti, inekler çikolata reklamında artist oldu, Kuşlar uzay mekiğine pisledi biz hala nostaljik korkularla elm sokağına kabus pazarlıyoruz.

Biri mitlenmiş çocuğunun başına gaz yağı sürüp streil hesaplaşmalar derdinde diğerinin derdinin konumuzla hiç alakası yok! 1+4+4+4 gündemini görüp çığırtkanlığın ve hazımsızlığın arka koltuğunu 4’leyen zihniyetin kaşıntısını yazmak daha eğlenceli olduğu için haydi bismillah deyip kafayı sıyırıyorum.

Kesintisiz ahmakları yazmak için kesik kesik soluyorum ahali! Dün bütün sitelerde gaz sıkışıklığından manşet olan haber şöyleydi “ 5.sınıf Türban” “ Okulda Türban” “ Bebelere Türban” bunlarda benim başlığım olsun. Sekiz yıllık kesintisiz eğitim gibi estetik eğitim faşizmine gık çıkarmayan kitle şimdi bu uygulamaya “ Burada maksat İHL’nin önünü açmaktır diyor!

28 Şubat pipetiyle inanç özgürlük höpürdeten kitle şimdi ortada dayatma var diyor. Dayatmanın tanrıları dayatmayı sorguluyor! Bu işin fazla dörtlenmiş tarafı! Bir de türban diyerek zihninden ıkınarak ortaya şeriat gammazlayan ödlek kafa molozları var! Olayı dindar nesil girizgahına bağlamak isteyen fazla çekici kitle!

Kimse kusura bakmasın 10 yaşında bir kız çocuğu örtün beni, erkenden numune mübarek olacağım demez! Olayı, “okulda başörtüsü” olarak şişiren şişme medya 1+4+4+4  uygulamasını darbeyle gelen bir eğitim sisteminde kesintisiz özgürlük olarak vermiyor da sıralara sızmış süzme türban vakası olarak veriyor!

Şaşı kamera, şaşı haber, şaşı vicdan işte buna derler azizim! 10 yaşında çocuk başı türban hesabı yapmak dindarlık değildir bu arada!

Bugün muhafazakar aileler de kendi çocuklarına örtünmezsen seni şeytan ham yapacak diye fişeklemiyor!  Bu olayı bir tarafın bir kesimin bir kıyının çocuklarının baş konforu olarak nitelendirme! Olaya sekiz yıllık Allahı anma yasağı olarak bakarsan ki benim tanımım budur sefilliğin ve dayatmanın hangi zihniyetin atığı olduğunu görürsün!

Esra Elönü - Haber 7
eelonu@mynet.com

  • BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

    YORUM YAZ
  • Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım
  • Metin Ay

    Haber? 09 Haziran 2008 16:15 - Toplam 135 kişi beğendi.

    Editör bey.. Haber nerede Allah aşkına? Havalar ısındı ya artık..Klima yoksa gönderelim çalışma odalarınıza..

    + Bu Yorumu Beğen
  • dursun çiğdem

    09 Haziran 2008 15:50 - Toplam 76 kişi beğendi.

    yazıyı gören varmı ben göremiyorumda.

    + Bu Yorumu Beğen
  • Metin Yazar

    Neden şimdi (2) 06 Haziran 2008 14:02 - Toplam 81 kişi beğendi.

    Baykal bile, AKP için; “Bırakalım bunlar gelsin ve bu enkazın altında kalsınlar” dedi. AKP’nin iktidar olmasına pek ses çıkarmadılar.Hatta kartel medyası içinden destekleyenler bile çıktı. Desteklerken kıs kıs gülüyor,”Nasılsa bunlar ortalığı biraz toparlar, ama milletin kemerini sıkarak canına okurlar,biz de bir taşla iki kuş vurmuş oluruz” diye düşündüler. Düşündükleri gibi olmadı.Türk ekonomisi çok kısa sürede istikrara kavuştu. Bu istikrar AKP’nin oylarını artırmasıyla tescil edildi

    + Bu Yorumu Beğen Yorumun Devamı
  • askorozli

    31 Mayıs 2008 00:47 - Toplam 63 kişi beğendi.

    + Bu Yorumu Beğen
  • kaan kaya

    31 Mayıs 2008 00:12 - Toplam 46 kişi beğendi.

    + Bu Yorumu Beğen
  • TÜM YORUMLARI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN!

Feride'nin günlüğü Diğer Yazıları

  • IMKB100: 54.810 %-0.19
  • ALTIN: 93.374 %0.07
  • DOLAR: 1.8435 %-0.06
  • EURO: 2.3075 %-0.64
GAZETE MANŞETLERİ

NAMAZ VAKİTLERİ

İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

EN ÇOK OKUNAN

EN ÇOK YORUMLANAN

Nokta Elektronik Medya Ltd. Şti. Copyright © 2003-2012 Kullanım Şartları Yayın İlkeleri Reklam İletişim