Hakkari

Başarılı öğrenciler tatile gönderildi

13:16 01 Şubat 2016
Başarılı öğrenciler tatile gönderildi

Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde eğitim gören bir grup öğrenci, İzmir Ticaret Borsası (İTB) ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) tarafından hayata geçirilen Gönül Köprüsü projesi kapsamında tatile gönderildi.

İTB ve Yüksekova TSO işbirliğinde uygulanan projeyle, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinden toplam 20 başarılı öğrenci tatille ödüllendirildi.

Tatile gidecek olan öğrenci ve öğretmenler, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir araya geldi. Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, tatille ilgili öğretmenleriyle bir süre sohbet etti.

Organizasyonla ilgi açıklama yapan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Melek Mengeş, Yüksekova ve Şemdinli'de başarılı olan bir grup öğrenciyi İTB ile Yüksekova TSO organizasyonuyla tatile göndereceklerini söyledi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonu için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Mengeş, "Umarım öğrencilerimiz iyi eğlenirler. Bu projeden dolayı çok mutluyuz. Bize destek sağlayan Yüksekova ve Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüklerine teşekkür ediyoruz. Hep birlikte iyi bir koordine sağladığımızı düşünüyoruz. Belki ilk defa uçağa binecek öğrencimi vardır. Bu onlar için bir avantaj. Bunu iyi değerlendirmelerini umuyoruz" diye konuştu.

Öğrencilerden Sefkan Özdemir ise, tatile gidecekleri için mutlu olduğunu söyleyerek, bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Bir hafta tatil yapacak olan öğrenciler, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci aileleri tarafından uğurlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.