Hakkari

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu

21:18 29 Ağustos 2016
Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Hakkarispor, Tatvan Gençlerbirliğispor'u 3-1 mağlup ederek tur atladı.

Merzan Şehir Stadyumu'nda oynanan Yunus Dursun'nun yönetiği maçta, Hakkarispor, 35. dakikada Sinan Timur ile öne geçerken, Tatvan Gençlerbirliğispor 55. dakikada Ömer Nazilli'nin gölüyle beraberliği yakaladı.

Maçın berabere bitmesi üzerine uzatma dakikalarına geçildi.

Hakkarispor uzatmanın 10'ncu ve ikinci yarının 13. dakikasında Sinan Timur'un atığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Oldukça çekişmeli geçen maçı, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da izledi.

Maç bitiminin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Toprak, Hakkari'nin bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele etmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Takımı ilk kez izleme fırsatı bulduğunu ifade eden Toprak, şöyle konuştu:

"Futbolcular, umduğumuzun çok üstünde performans sergilediler. Çok başarılı bir maç çıkardılar. Maçın kalitesi de çok yüksekti. Güzel ve teknik goller attık. Hakkarili vatandaşlarımız da canı gönülden takımlarını desteklediler. Bundan sonra da böyle centilmence desteklerini bekliyoruz. Ne bizim, ne de karşı tarafın futbolcularına rencide edici bir kelime kullandılar. En ufak bir küfür duymadık. Hakkarili vatandaşlarımıza ve taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Takımı böyle görmek beni gerçekten duygulandırdı. Bizler de Hakkari'nin illeri gelenleri ve devlet kurumları olarak elimizden geldiği kadar destek olacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.