Hakkari

Hakkari'de içme suyu sıkıntısı

15:17 30 Ağustos 2016
Hakkari'de içme suyu sıkıntısı

Hakkari'de bazı mahallelere yaklaşık 2 haftadır içme suyu verilemediği bildirildi.

Kentin bazı mahallelerine yaklaşık 2 haftadır su verilememesi üzerine Belediye Başkan Vekili Fatma Yıldız ve beraberindekiler, su kaynaklarının bulunduğu Karadağ ve Berçelan yaylasına giderek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, sorunun giderilmesi için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bu mağduriyetin giderilmesi için 15 mahalle muhtarımızla iki farkı bölgede çalışma başlattık. Bu çalışmalar neticesinde her iki bölgede de şebeke hatlarına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kasten hasar verildiğini belirledik. Bunu bu halka yapan kişi ya da kişiler vicdansızdır. Tamamen kasıtlı bir şekilde yapılan bu hareket belediyemizi ve halkımızı karşı karşıya getirmek için yapılan bir provokasyondur. Bunu yapan kişileri tespit etmemiz durumunda haklarında her türlü yasal işlerimin yapılması için ilgili kurumlara başvuracağız. Tespit edilen arızaların giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalarını başlatmış olup en kısa zamanda şehrimize yeniden suyun verilmesini sağlayacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.