Hakkari

Irak sınırında havuz keyfi

11:45 31 Ağustos 2016
Irak sınırında havuz keyfi

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde vatandaşlar, dağ yamacına kurulan yarı olimpik havuzda serinlemenin keyfini yaşıyor.

Çukurca'da işletmecilik yapan Serhat Parlak, Narlı köyündeki dağ yamacına içerisinde kafeterya, dinlenme alanları ve yarı olimpik havuzun da bulunduğu tesis kurdu.

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerindeki vatandaşların da ilgi gösterdiği tesiste sıcak havalarda havuzda serinlemek isteyenler ağırlanıyor.

Zaman zaman terör olaylarıyla gündeme gelen Çukurca'da havuzda serinleyen vatandaşlar, aileleriyle güzel bir gün geçiriyor.

Haftanın 7 günü saat 20.00'ye kadar açık olan tesiste çocuklar için de havuz bulunuyor.

- "Vatandaşlar ilgi gösteriyor"

İşletme sahibi Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce kurdukları tesise vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.

Çukurca ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların havuzda serinlediğini anlatan Parlak, misafirlerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Havuzu ziyaret eden vatandaşlardan Emrah Demir, bölgede böyle bir tesisin bulunmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Demir, "İlçeye 4 kilometre uzaklıktan gelerek havuzda serinliyoruz. Bölgede bu tür işletmelerin artmasını istiyoruz." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.