Hakkari

Voleybolcuların Vali Toprak'ı ziyareti

16:22 01 Mart 2017
Voleybolcuların Vali Toprak'ı ziyareti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında birinci olan Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımını makamında kabul etti.

8 ve 11 Şubat 2017 tarihleri arasında Şırnak’ın Silopi İlçesinde yapılan Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında birinci olan Hakkari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı elde ettiği başarıyı Vali Cüneyit Orhan Toprak ile paylaştı.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hülya Korkmaz, Voleybol İl Temsilcisi Fahri Güldal, kulüp idarecisi M. Arif Tatlı ve antrenörleri Kerim Güldal ile birlikte Vali Toprak'ı ziyaret eden sporcular, bu sene 2-5 Mart tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak olan voleybol grup finallerinde de Hakkari’yi temsil edecek.

Kendilerine sağlanan desteklerden dolayı Vali Toprak'a teşekkür plaketi takdim eden sporcular, hedeflerinin final müsabakalarında Hakkari’yi en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyon olup ikinci lige çıkmak olduğunu ifade etti.

Vali Toprak, Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Diyarbakır’da yapılacak olan grup finallerinde de başarılar diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.