Hakkari

Vali Toprak, Hakkarisporlu futbolcularla bir araya geldi

16:07 23 Mart 2017
Vali Toprak, Hakkarisporlu futbolcularla bir araya geldi

Vali Torak ve beraberindekiler, yemekte bir araya geldikleri sporcularla bir süre sohbet ederek oynayacakları müsabakalarda başarı diledi.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen yemekte Hakkarisporlu futbolcularla bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanlığında verilen yemeğe Vali Toprak'ın yanı sıra Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkarispor Kulüp Başkanı Cebrail Işık, Teknik Direktör Mikail Özdemir ve futbolcular katıldı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Korkmaz, uzun zamandır Hakkarisporlu futbolcularla bir araya gelmek istediklerini, ancak bunun bugüne nasip olduğunu ifade ederek, kenti Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Hakkarisporlu futbolcu ve yöneticileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Hakkarispor Kulüp Başkanı Cebrail Işık, kendilerinden desteklerini esirgemeyen Vali Toprak ve komutanlara teşekkür etti.

Işık, daha sonra Tuğgeneral Tayanç'a üzerinde ismi yazılı Hakkarispor forması hediye etti.

Tayanç, Başkan Işık ve sporculara teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.