Hakkari

Düzce Belediyesinden Yüksekova'ya gıda yardımı

15:09 26 Mayıs 2017
Düzce Belediyesinden Yüksekova'ya gıda yardımı

Düzce Belediyesi, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımında bulundu.

İlçe merkezine tırla getirilen yardım kolileri buradan mahallelere götürülerek Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in danışmanı Abdullah Çetinkaya ve AK Parti ilçe yöneticilerince ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Düzce Belediyesinin Yüksekova Belediyesi ile kardeş olduğunu, bu kapsamda yardım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yüksekova'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim, ayakkabı yardımında bulunacaklarını ve çocuklara oyuncak dağıtacaklarını anlatan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Daha çok kucaklaşmak ve kardeşlik köprüsü kurmak için buradayız. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Keleş, 'AK Parti ve Düzce Belediyesi olarak her zaman ilçe halkının yanında olacaklarını' belirtti. Onun adına burada ev ev dolaşıyoruz. Kardeşlerimizle sohbet edip dertlerini dinliyoruz."

AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Ortaay ise Düzce Belediyesine yaptığı yardımdan dolayı teşekkür etti.

Teşkilat ve belediyeler olarak vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını belirten Ortaay, "Kardeşlerimiz için kurduğumuz bu gönül bağını daha da ileriye taşıyacağız. Çocuklarımızı vatana, millete, bayrağa hizmet edecek çocuklar olarak yetiştirmemiz lazım. Bu vesileyle bu gönül köprülerini daha da kuvvetlendireceğiz." dedi.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.