Hakkari

Vali Toprak askerlerle birlikte iftar yaptı

10:06 21 Haziran 2017
Vali Toprak askerlerle birlikte iftar yaptı

Fatihler Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında organize edilen iftar programına katılan Vali Toprak, askerlerle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, terörle mücadelede büyük başarılar elde eden Fatihler Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli askeri personelle bir araya gelerek iftar yaptı.

Jandarma teşkilatının ve devletin göz bebeği olan Fatihler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toprak, şöyle devam etti:

"Kelimelerle veya karşılığını maaşla, yükselmeyle, terfiyle açıklayamayacağımız çok kutsal, çok önemli, fedakarlık isteyen, vatan aşkı isteyen, bayrak aşkı taşıyan, vatanına milletine hizmetin zirve noktasına gelme duygusuna sahip olan insanların yapabileceği bir görev icra ediyorsunuz. Bunu da ülkemizin mücadele manasında gerçekten en zor diyebileceğimiz Hakkari ilinde icra ediyorsunuz.

Her an şehit olma, gazi olma ihtimali ile karşı karşıyasınız. Göreve atılmak için, operasyonlara gitmek için ne kadar istekli olduğunuzu, cesurca davrandığınızı da birebir takip ediyorum. Onun için her zaman bir araya gelemezsek bile şunu bilin ki ben Hakkari Valisi olarak söylüyorum ve 80 milyonun da böyle düşündüğüne yüzde yüz eminim. Günün 24 saati biz de sizlerle beraberiz ruh olarak, düşünce olarak, kalbi olarak. Her dakika sizleri kalbimizde hissediyoruz."

Devletin, hükumetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın kahraman askerlere bakış açısının çok farklı olduğunu dile getiren Toprak, "Sizin hangi talebiniz olsa hangi konu olsa akan sular duruyor. Bu bizde de duruyor daha üst kademelerde de duruyor. Onun için ben tekrar sizlere 80 milyon adına, Hakkari adına, devletimiz adına, milletimiz adına tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.

İftar programına Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal ve askeri personel katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.