Hakkari

Yüksekova'daki altyapı çalışmaları

12:00 04 Ağustos 2017
Yüksekova'daki altyapı çalışmaları

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, içme suyu şebekesi ile altyapı çalışmalarını yürüten firma ve İller Bankası yetkilileriyle bir araya geldi.

Kaşıkçı, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy, Altyapı Uygulama Daire Başkanı Levent Yanar, Van Bölge Müdürü Ayhan Kayatürk ve firma yetkilileriyle yaptığı toplantıda, ilçedeki altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak, firmaların sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaşıkçı, ilçedeki çalışmaların daha sağlıklı yürütülmesi için yetkililerle sıkı sık bir araya geldiklerini belirtti.

Kaşıkçı, bu çerçevede ilçedeki altyapı çalışmalarının seyri hakkında değerlendirmede bulunduklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Hizmetlerimiz iyi bir şekilde sürüyor. Çalışmaların ne durumda olduğunu, eksiklik varsa nasıl gidereceğimiz konusunda bilgi alış verişinde bulunduk. Tüm kurumlarımız gerekli desteği sunuyor ve sunmaya devam edecek. İller Bankası yetkililerimiz burada. Onlara da teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.