Hakkari

Yüksekova Belediyespor kupa maçı hazırlıklarını sürdürüyor

14:59 18 Ağustos 2017
Yüksekova Belediyespor kupa maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Yüksekova Belediyespor, Türkiye Kupası 1. tur maçında sahasında karşılaşacağı Tatvan Gençlerbirliği Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yüksekova Belediyespor takımı, 22 Ağustos'ta Tatvan Gençlerbirliği Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı çift idmanla devam etti.

Şehir stadında Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde idmana başlayan kırmızı-siyahlı oyuncular, bir süre koşu ve dayanıklılık antrenmanının ardından toplu ve topsuz çalışma yaptı.

Hastoprakçılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, beklentileri karşılamak için yoğun çaba harcadıklarını söyleyerek, kupa maçının antrenman planlarını değiştirdiğini söyledi.

İyi bir seviyede olduklarını kaydeden Hastoprakçılar, "Yüksekovalı taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Güzel bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Mevcut kadromuzun salı günü oynayacağımız kupa maçında tur atlayacağımıza yeterli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarına girdiklerini belirten Haspolatçılar, "Dayanıklılığı artıracak koşular yapıyoruz. Kupa maçına kadar olan sürede yapmamız gereken ne varsa yapıyoruz. Maçı düşünüyoruz. İnşallah tur atlayan taraf biz olacağız. Bundan endişem yok." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.