Hakkari

Kaymakam Kaşıkçı, karla mücadele çalışmalarını inceledi

16:41 07 Aralık 2017
Kaymakam Kaşıkçı, karla mücadele çalışmalarını inceledi

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, ilçe merkezinde yürütülen karla mücadele çalışmalarını inceledi.

Kaşıkçı, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ile Cengiz Topel Caddesi'nde Yüksekova Belediyesi ekiplerince yapılan kar temizleme çalışmalarını izledi.

Ardından beraberindekilerle esnafı ziyaret eden Kaşıkçı, vatandaşlarla sohbet ederek çay içti.

Kaşıkçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışının hayatı olumsuz etkilemeye başladığını söyledi.

Karla mücadeleye zaman kaybetmeden başladıklarını aktaran Kaşıkçı, "Kar yağdığı gibi buza dönüşmeden temizlemeye çalışıyoruz. Temizlediğimiz karı kamyonlara yükleyip şehir dışına çıkartarak, insanlarımızın caddelerde rahat yürümesi ve esnafımızın iş yerlerine rahat girip çıkması için çaba gösteriyoruz. Kış boyunca bu mücadelemiz devam edecek." dedi.

İlçede kapan tüm yollar ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Kaşıkçı, "Kar yağmasına rağmen eğitimde hiçbir aksamamız olmadı. Kapalı hiçbir okulumuz yok. Biz dün akşamdan çalışmaya başladık. Öncelikli olarak okul yollarını ve güzergahlarını temizliyoruz. Çalışmalarda yer alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.