Hakkari

Yüksekova'da sporculara mont ve ayakkabı yardımı

17:01 08 Aralık 2017
Yüksekova'da sporculara mont ve ayakkabı yardımı

Yüksekova Kaymakamlığı tarafından kayak takımı sporcularına mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Yeni Mahalle'de bulunan Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Kaşıkçı, burada bir araya geldiği sporcularla sohbet etti ve tekvando takımının gösterisini izledi.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Kaşıkçı, ardından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kayak takımındaki 20 sporcuya mont ve ayakkabıların bulunduğu paketleri dağıttı.

Kaşıkçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitimde ve sporda Yüksekova'da birinci olmanın yeterli olmadığına vurgu yaptı.

Türkiye'deki ve uluslararası yarışmalarda birinci olmanın önemine değinen Kaşıkçı, "Dünya Şampiyonası'nda 8'inci çıkardık. Gönül ister ki ilk üçte yer alsın. Ay yıldızlı bayrağı Yüksekova'dan birisi dalgalandırsın. Türkiye'de ilçe bazlı baktığınız zaman kayak sporunda en fazla milli sporcu Yüksekova'dadır. Yüksekova karın her türlü çilesini çekiyor. Kayak sporu biraz daha gelişsin istiyorum. Bu çilenin yanında nimetini de görelim." dedi.

En mükemmelini yapmak için uğraşmak zorunda olduklarını dile getiren Kaşıkçı, öğrenci ve sporcuların eğitim hayatına da gerekli önemi vermeleri gerektiğini kaydetti.

Kaşıkçı, daha sonra merkezdeki kursları gezerek, kursiyerlerle sohbet etti.

Kaşıkçı'ya İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Naci Bilici de eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.