Hakkari

Hakkari'de polislerle öğrenciler futbol oynadı

12:39 17 Aralık 2017
Hakkari'de polislerle öğrenciler futbol oynadı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütüyle mücadelede önemli başarılara imza atan Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, ilçe halkıyla da kaynaşma yolunda önemli projeleri hayata geçiriyor.

Çatışma ve terör olaylarıyla gündeme gelen Çukurca'da son dönemlerde PKK terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçleri, ilçede huzur ve güveni tekrar tesis etti.

Terörle mücadeleyi başarılı şekilde yürüten güvenlik güçleri, bir taraftan da hayata geçirdiği sosyal projelerle ilçedeki halkın güven ortamını daha iyi değerlendirmesine katkı sunuyor.

Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının katıldığı halı saha maçında, Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Lisesinde okuyan 9. sınıf öğrencileri eğlenceli bir gün geçirdi.

- "Her zaman gençlerimizin yanında olacağız"

Maçtan sonra İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız'ı ziyaret eden öğrenciler, teşekkür ettikleri Kapsız'dan projelerin devam etmesini istedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kapsız, "Devlet olarak gençlere eğitim, spor ve diğer alanlarda elimizden geldiği kadarıyla destek sunmaya hazırız. Her zaman geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olacağız." diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser Bahadır Çakmakçılar da düzenledikleri futbol etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Maça gelen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Çakmakçılar, "Amacımız onlarla vakit geçirmek, bir olmak ve yanlarında olduğumuzu hissetmek. Bu etkinliğe emeği geçen başta Çukurca Kaymakamımız Temel Ayca'ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Oktay Kapsız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ceyhan Doğan'a ve emeği geçen bütün polis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

9. sınıf öğrencisi Yunus Çakır da "Polis ağabeylerimizle halı saha maçı oynadık. Maç çok güzel geçti ve çok eğlendik. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, polis ağabeylerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.