Hakkari

Kaymakam Kaşıkçı kayakçılarla buluştu

17:22 17 Şubat 2018
Kaymakam Kaşıkçı kayakçılarla buluştu

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, kayak takımı sporcuları ile bir araya geldi.

Kaymakam Kaşıkçı, beraberinde Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ve bazı kurum amirleri ile Kamışlı köyü yakınındaki Kamp Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Merkezi gezerek yetkililerden bilgi alan Kaşıkçı, sporcularla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Kaşıkçı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yüksekova'nın kayak sporu ile bütünleştiği bir şehir olduğunu ve kayak sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Aynı branştan en fazla milli sporcunun olduğu ilçenin Yüksekova olduğunu belirten Kaşıkçı, şunları kaydetti:

"Bu çocuklarımız şimdiye kadar arazide antrenmanlarını yaptıktan sonra elini, yüzünü yıkayacak, sıcak çay içecek ya da eşyalarını bırakacak bir yere sahip değillerdi. Biz Yüksekova Belediyesi olarak kayak federasyonumuzla kayakçılarımızın başarılarını daha da artırmak için gösterdiğimiz çabaların sonucunda böyle güzel bir tesis çıktı. Burada duşunu alabiliyorlar, dinlenebiliyorlar, çayını ve kahvelerini içebiliyorlar. Sıcak ortamda vakit geçirebiliyorlar."

Kayakçılara ait malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangını anımsatan Kaymakam Kaşıkçı, yapılan merkezin tesisleşmenin ilk adımı olduğunu dile getirerek, kayakçılara yönelik farklı bir etkinlik düzenlediklerini ve piknik havasında geçen etkinlikte birlikte vakit geçirdiklerini belirtti.

Ardından mangalda hazırlanan yiyecekler, sporculara ikram edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.