Hakkari

Hakkari'den kısa kısa

21:19 14 Mayıs 2018
Hakkari'den kısa kısa

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı ve Dünya Rafting Federasyonu İkinci Başkanı Fikret Yardımcı, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı ziyaret etti.

Makamında ziyaret ettiği Toprak ile bir süre sohbet eden Yardımcı, Türkiye'nin en iyi ikinci parkurunun kentteki Zap Suyu olduğunu belirterek, buranın ulusal ve uluslararası yarışmaların yapılacağı potansiyele sahip olduğa vurgu yaptı.

Toprak ise ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yardımcı'ya ziyaretinde, Çukurca Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal da eşlik etti.

- Karadenizli gazetecilerden Vali Toprak'a ziyaret

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "Basın Mensupları Gönül Elçisi" Projesi kapsamında kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Hakkari'ye gelen 6 kişilik gazeteci grubu, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı ziyaret etti.

Vali Toprak, proje koordinatörü Ahmet Külekçi başkanlığında Artvin, Gümüşhane, Trabzon ve Ordu’dan gelen gazetecileri makamında kabul ederek bir süre görüştü.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette gazeteciler, Vali Toprak'a isminin yazıldığı Trabzonspor ve Artvinspor forması hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.