Hakkari

Reng-i Hakkari Çukurca'da konser verdi

11:25 12 Haziran 2018
Reng-i Hakkari Çukurca'da konser verdi

Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu, Çukurca ilçesinde konser verdi.

Çukurca Hükümet Konağı önünde halkla iftar yapan 85 kişilik Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu, slayt gösteriminin ardından sahne aldı.

Solistlerden Fidan Koç, Mahmut Duman, Rıdvan Tekbaş, Mesila Taş, Beyan Bor ve Leyla Uçar'ın birbirinden güzel şarkılar seslendirmesinin ardından topluluk, 10 farklı yörenin halk oyunlarını oynadı.

Vatandaşlardan büyük beğeni kazanan konser sonunda konuşan Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, ilçenin dışarıda yanlış tanıtıldığını belirterek, artık Çukurca'nın sanatla anıldığını söyledi.

Kaymakam Ayca, "Çukurca kültüre ve sanata çok değer veren bir yer. Bu açıdan biz de bu değerleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çukurca'nın, Türkiye'nin farklı yerlerinde de tanıtılmasını istiyoruz. Bu tarz programlar bizim için çok önemli. Elimizden geldiği kadar bu programlara yer vermeye çalışıyoruz. Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu gerçekten güzel bir program sundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Konsere, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin, Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal İşleri Müdürü Ayhan Tunç ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.