Hakkari

Şehit askerin son paylaşımı yürekleri dağladı!

08:52 14 Mayıs 2019 18 Yorum Var
Şehit askerin son paylaşımı yürekleri dağladı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Volkan Demirci’nin sosyal medya paylaşımı yürekleri sızlattı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Volkan Demirci'nin Fatsa ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, sağlık ekipleri ile birlikte şehidin Sakarya Mahallesi'ndeki baba evine gelerek ailesine acı haberi verdi. Acı haberin verilmesinin ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz, şehidin baba evine taziye ziyaretinde bulunarak, baba Ümran ile anne Hacer Demirci'ye başsağlığı diledi.

SOSYAL MEDYA SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ SIZLATTI

Eşi Nurdan Demirci ile henüz bir yıl önce dünya evine giren ve çocukları olmadığı bilgisine ulaşılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci'nin, sosyal medya hesabından yazdığı yazı yürekleri sızlattı.

Şehit Demirci, sosyal medya hesabından yaptığı "(Sevdiğim kadının sevdiği adamım) Vatan uzaktan bakıp benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan şehit olanlarındır. J.Ö.H." paylaşımı vatan sevgisini gözler önüne serdi.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Haktan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizlerin yüzü suyu hürmetine bu vatan her zaman payidar kalacak.Allah yattığın yeri cennet mekan eylesin nur yüzlü kardeşim.
    Cevapla
  • Duacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şehadetini Kabul Etsin. Ebedi Alemde Sevdikleriyle
    Cevapla
  • kenan ipekci 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbimiz kardeşimizin , şehid,imizin şehadetini kabul buyursun , inşallah bizler rahat yataklarımızda uyurken , yar koynunda olmadan , ana kucağına yaslanmadan ,bizim için can verenlerden, bir kardeşimiz ,inşallah bizlere hakkını helal etmiştir, demir ve demirci ailesine baş sağlığı dileklerimle
    Cevapla
  • Ferdi Baş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını helal et ŞEHİDİM Bizler sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Ruhun şad olsun. Mekanın Cennet olsun. Eşine Anne Baban ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum.
    Cevapla
  • dogan dıvrak 4 yıl önce Şikayet Et
    allah cc gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.