Hatay

Suriyelilere yardımlar sürüyor

17:01 23 Ağustos 2015
Suriyelilere yardımlar sürüyor

Hayrat İnsani Yardım Derneği, Hatay'ın Yayladağı ilçesine sığınan Suriyelilere bir tır dolusu gıda ve muhtelif eşya yardımında bulundu

 Hayrat İnsani Yardım Derneği, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Hatay'ın Yayladağı ilçesine sığınan Suriyelilere bir tır dolusu gıda ve muhtelif eşya yardımı yaptı.

Derneğin Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Urhan, dağıtım sırasında yaptığı açıklamada, derneklerinin Türkiye'de bulunan Suriyelilere bugüne kadar 140 tır dolusu yardım malzemesi ulaştırdığını belirtti.

Bu sefer de Denizli'deki hayırseverler tarafından gönderilen yardımların Suriyelilere ulaştırıldığını ifade eden Urhan, şöyle devam etti:

 "Derneğimiz ihtiyacı olan tüm Müslüman ülkelere yardım götürmeye çalışıyor. Bugün de hayırseverlerimizin gönderdiği 1 tır yardım malzemesini Yayladağı ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelerimize ulaştıracağız. Yardım tırımızın içerisinde 450 gıda kolisi, 500 kilogram soğan, 500 kilogram patates, 520 çift ayakkabı, halı, çanta, yatak, yastık, battaniye, havlu ve kıyafet yer alıyor."

Urhan, yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.