Hatay

Vücuduna isabet eden mermi, hayatını kararttı

11:02 05 Ekim 2015
Vücuduna isabet eden mermi, hayatını kararttı

Suriye'deki olaylar sırasında açılan ateşin hedefi olan Madih Kaddur'un hayatı, köprücük kemiğinde oluşan tahribat nedeniyle karardı. 

Suriye'de 4 yılı aşkın süredir tüm şiddetiyle süren iç savaş, hergün onlarca insanın ölümüne neden olurken, bazılarının da vücutlarında derin yaralar bırakıyor. 

Evine giderken, çatışma ortasında kalan ve vücuduna mermi isbaet eden Suriyeli Madih'te, savaşın hayatını kararttığı insanlardan birisi.

Evli ve 3 çocuk babası 37 yaşındaki Kaddur , AA muhabirine, yaklaşık 1 yıl önce İdlib'te yaşadığı sırada çatışmaların yaşandığını, kendisinin de bölgeden kaçmaya çalıştığını söyledi. 

Gözünü hastanede açtığını anlatan Kaddur, mermilerin göğüs kafesinden girip omuz altından çıktığını söyledi.

İdlib'te savaşın olmasına rağmen vatanlarında yaşamaya çalıştıklarını anlatan Kaddur, "Her taraftan ateş açılıyordu. Kendimi olağan gücümle oradan uzaklaştırmak istedim ancak başarılı olmadım. Vücuduma isabet eden merminin etkisiyle yere düştüm ve sonrasını hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı. 

-"Sağlığım için geldim"-

Suriye'de kendisine sadece acil müdahale yapılabildiğini aktaran Kaddur, bu nedenle tedavi olmak için kısa bir süre önce Reyhanlı ilçesine geldiğini kaydetti. 

İsabet alması nedeniyle büyük acılar çektiğini anlatan Kaddur, şöyle devam etti:

"Göğüs kafesim sürekli batıyor ve rahat hareket edemiyorum. Oturup, kalmakta zorlanıyorum. 3 evladım var onların geçimi sağlamak zorundayım. Bu ağrılar bütün hayatımı karartıyor. Allah'a her gün sağlığıma kavuştursun diye dua ediyorum. Maddi durumumuz yok o yüzden tedavi olamadım. Eşim ve çocuklarım benim getireceğim ekmeğe muhtaç."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.